Νικοπολίδης: «Ο Ντέμης ήταν πολύ καλός, κυρίως στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Νικοπολίδης: «Ο Ντέμης ήταν πολύ καλός, κυρίως στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikopolidisΟ Αντώνης Νικοπολίδης είναι ένας ακόμη τερματοφύλακας από τους πολλούς που είχε… σκοτώσει ο Ντέμης Νικολαΐδης με την φανέλα της ΑΕΚ και τα γκολ του.

Ο παλαίμαχος πορτιέρο με μεγάλη καριέρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έδωσε συνέντευξη στο contra και αναφέρθηκε στους καλύτερους επιθετικούς που αντιμετώπισε αναφέροντας «Ο καλύτερος που υπήρχε λεγόταν Βαζέχα και τον είχα συμπαίκτη. Ο Αλεξανδρής ήταν σκόρερ που πάντα φοβόσουν. Ο Ντέμης ήταν πολύ καλός, ιδιαίτερα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γενικά δεν φοβόμουν τους φορ, φοβόμουν τους μεσοεπιθετικούς. Αυτούς που έρχονταν από πίσω, απ’τη δεύτερη ζώνη. Αυτόν δεν τον ελέγχεις γρήγορα, έρχεται από πίσω, δεν προλαβαίνεις. Πχ. ο Τσιάρτας, ο Φρατζέσκος».

Αναφορικά με πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟ ως προπονητής είπε «Και εννοείται στον Παναθηναϊκό δεν θα πήγαινα. Ούτε εγώ θέλω, ούτε αυτοί  θέλουν. Νομίζω έτσι είναι. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες, που δεν το βλέπω. Δεν χρειάζεται κιόλας, δεν τον θέλω. Ειδαμε τι έγινε με τον κύριο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ», ενώ για την εύνοια που είχε με τον Ολυμπιακό απάντησε «Το να ευνοηθεί μια μεγάλη ομάδα, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός, ήταν κάτι που συνέβαινε. Για μένα συμβαίνει παντού. Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Τσέλσι, Μάντσεστερ. Έχουν προστασία οι παίκτες του. Οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν παράπονα. Το έχουμε δει παντού. Έχω νιώσει να με έχουν ευνοήσει, και σε Παναθηναϊκό και σε Ολυμπιακό. Έχουμε πάρει σφυρίγματα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X