Πέφτουν οι τόνοι για τη συνέχεια

Ειλημμένη απόφαση στην ΑΕΚ η προσθήκη αριστερού μπακ τον Ιανουάριο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas-bajevic-δελλας-μπαγεβιτςΥπό προϋποθέσεις, οι «βόμβες» που πυροδότησε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα μπορούσαν να φέρουν εκρήξεις στην ΑΕΚ. Ωστόσο, έχοντας πλέον στιβαρή διοίκηση και ξεκάθαρο οργανόγραμμα, η Ενωση μπορεί να χειρίζεται κάθε ζήτημα. Επειτα από πολύωρες συζητήσεις σήμερα στα Σπάτα, αλλά και διευκρινίσεις που υπήρξαν από την πλευρά του προπονητή και έσβησαν κάθε εστία φωτιάς, οι τόνοι πέφτουν και η ΑΕΚ συνεχίζει απερίσπαστη για να τελειώσει πρώτη τη χρονιά.

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και είχε κουβέντα μεγάλης διάρκειας με τον προπονητή. Ο Δέλλας διατείνεται πως δεν διαφώνησε με τη διοίκηση, δεν άσκησε κριτική και πως υποστήριξε πως θα πρέπει να επανεξεταστεί το θέμα των «τριών». Οσο για το θέμα των τραυματισμών, όπως είπε και κατά πρόσωπο σε όλους τους άμεσους συνεργάτες του, δεν εννοούσε κανέναν και αναφερόταν στην κακοτυχία που υπάρχει πάνω από την ομάδα.

Πρόθεση της διοίκησης και όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να μην υπάρξει συνέχεια στο θέμα. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της, θα προσπαθήσει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Επειτα, όπως θα συνέβαινε ούτως ή άλλως, όλα θα τεθούν επί τάπητος. Η ΑΕΚ θα αποφασίσει εάν η επιλογή Δέλλα είναι η ιδανικότερη για το τιμόνι της και θα κάνει τις οριστικές κινήσεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X