Παπαδόπουλος: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα"

"Σίγουρα η διακοπή επηρέασε περισσότερο την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadopoulosΟ Ηρακλής νίκησε τη Λάρισα με 1-0 και θα συνεχίσει τα πλέι οφ εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 25 Μαΐου. Ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για τις συνθήκες που βιώνουν άπαντες στην ομάδα και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

«Ξέραμε πως με τρεις βαθμούς θα κάναμε το πιο σημαντικό βήμα. Το πρώτο μέρος κύλησε με αργό ρυθμό. Αυτό δεν μας συμφέρει σαν ομάδα. Στο δεύτερο μέρος, βρήκαμε ρυθμό, κάναμε φάσεις, δεν κινδυνέψαμε, πετύχαμε ωραίο γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα. Να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Δεν τελείωσε μαθηματικά. Θέλουμε σαν τρελοί να πανηγυρίσουμε, αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή. Θα πανηγυρίσουμε, όταν τελειώσει και μαθηματικά. Συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω να πω και κάτι.

Διαβάζω πως έρχονται πολύ παίκτες, διαφημίζοντας τον εαυτό τους. Σας λέω λοιπόν πως κανείς δεν θα έρθει στον Ηρακλή, αν δεν ανανεώσουν πρώτα όσοι παίκτες είναι ήδη στο ρόστερ. Το αξίζουν, έκαναν τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε μόλις ανέβουμε, είναι να ανανεώσουμε τα πέντε συμβόλαια παικτών τα οποία λήγουν. Δεν με ενδιαφέρει αν πάρουμε άδεια. Δείξαμε και φέτος τι μπορεί να πετύχουμε. Υπάρχει μία καλή βάση και θα δούμε πως θα κινηθούμε. Θα έχουμε καλή ομάδα είτε πάρουμε άδεια, είτε όχι. Θα βρούμε τους παίκτες. Το 90% του φετινού ρόστερ θα παραμείνει.

Ο Πουρτουλίδης έχει δώσει δύο χρόνια τη ψυχή του. Μιλήσαμε μαζί τους, με όλους. Του χρόνου θα είναι όλη στην ομάδα. Εκτός αν δεν τα βρούνε στο οικονομικό. Αλλά ούτε αυτό θα συμβεί.

Πίστευα στην ομάδα, δουλέψαμε πολύ, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε για μένα η καλύτερη ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά. Ο πρόεδρος είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Του αρέσει να είναι απλός, μέσα στον κόσμο, το ζει το παιχνίδι την κάθε μέρα. Συζητάμε πολύ και για να πάμε μπροστά χρειάζεται οργάνωση και μετά μεταγραφές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X