Η τούμπα του Ελευθερόπουλου!

eleftheropoulosΟ Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τραϊανό Δέλλα. Μάλιστα τον χαρακτήρισε τον καλύτερο προπονητή της γενιάς τους και τόνισε ότι η ΑΕΚ παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα και το επίπεδο της Football League.

«Στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο το ότι η ΑΕΚ έρχεται είναι όμορφο. Για όλους. Και κυρίως για Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Ετσι θα φέρουμε κόσμο και ονόματα. Για να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό που έχουμε τώρα, αυτό μας αξίζει.

Με τον Δέλλα είμαστε μαζί στις σχολές, πολύ καλή φουρνιά προπονητών, πολύ καλά ονόματα, πολυτέλεια που έχει η ΑΕΚ τον καλύτερο της φουρνιάς μας. Ο καλύτερος της σχολής είναι».

Εν συνεχεία ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου σχολίασε «Εφυγε ο γυμναστής μας σήμερα. Η πείνα έχει τα συμπτώματα του φασισμού. Δεν ακούει κανέναν. συνεχίζουμε εμείς. Κάνουμε και φυσική κατάσταση στις σχολές, θα κάνουμε κάτι», ενώ για τον αγώνα είπε «Στους παίκτες μου είπα το μεσημέρι, ότι όλα μπορούν να μας τα πάρουν, σε μια υλιστική κοινωνία που ζούμε. Μόνο τον ενθουσιασμό μας δεν μπορούν να μας πάρουν. Εν, θεος και ουσία, αυτά είναι τα τρία συνθετικά της λέξης. Τίποτε δεν μας παίρνουν από αυτό. Τα ευχαριστώ τα παιδιά, με κάνουν κάθε μέρα να πηγαίνω με ενθουσιασμό. Στον πλανήτη ΑΕΚ αυτά είναι άγνωστα, αλλά όχι στην κοινωνία μας. Τα παιδιά έκαναν αυτό που σχεδιάσαμε. Ο Τράι έχει φτιάξει μια ομάδα με κατοχή μπάλας, ανεβάζει τα μπακ, κρατά τον Σουηδό πίσω και τον Ανάκογλου μπροστά του. Καρφώνει τα μπακ ψηλά. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει η ΑΕΚ στην Football League. Φοβερό ποδόσφαιρο. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο, κάναμε τρεις ευκαιρίες, αυτό είναι το κέρδος μας. Εχασε και η ΑΕΚ ευκαιρίες και σκόραρε μετά. Προσπαθήσαμε να τους κάνουμε να χάσουν την κατοχή, που έχει στο δεύτερο τρίτο του γηπέδου. Μέχρι τις 14 του μήνα θα είμαστε εδώ, με την ΑΕΚ τελευταία αγωνιστική, θα είμαστε εκεί όσοι μείνουμε. Στο ίδιο πλάνο. Κάθε μέρα για εμάς είναι μονόδρομος. Πάμε και κάνουμε την δουλειά μας. Η ζωή είναι δύσκολη, έχει πολλές δυσκολίες. Ο ποδοσφαιριστής έχει ένα γυάλινο κόσμο. Ζει εκεί μέσα, όταν βγει βλέπει άλλα. Τα παιδιά ανταποκρίνονται υπέροχα κάθε μέρα. Θα το βρουν μπροστά τους. Θα το βρουν στην ζωή μπροστά τους».

Από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, ο Αλέξανδρος Ζέρης είπε «Παίξαμε πολύ καλά όπως είχαμε δουλέψει. Κοιτάξαμε την ΑΕΚ στα μάτια. Είχαμε ευκαιρίες, συνεχίζουμε. Πάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς, όπως θέλαμε και σήμερα».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X