Κυπελλούχοι Χιώτης, Μαντούκα και Τζιμπούρ (VIDEO)

Χιώτης-Μαντούκα πήραν το Κύπελλο από τον Αραμπατζή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xiwtis Διονύσης Χιώτης ΑΕΚ ΑΠΟΕΛΤην κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου με τον ΑΠΟΕΛ πανηγύρισαν οι Διονύσης Χιώτης, Γκουστάβο Μαντούκα και Ραφίκ Τζιμπούρ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν σε έναν επεισοδιακό τελικό της ΑΕΛ με 4-2, ενώ το ματς που διηύθυνε Τσέχος διαιτητής, διεκόπη για 35 λεπτά εξαιτίας επεισοδίων και συγκρούσεων των οπαδών της ΑΕΛ με την αστυνομία. Για τον ΑΠΟΕΛ ήταν το 21ο Κύπελλο της ιστορίας του.

Οι Χιώτης και Τζιμπούρ ήταν στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια, ενώ ο Μαντούκα πέρα από τεχνικός διευθυντής, αυτή την περίοδο είναι στο υπηρεσιακό τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ.

O Χιώτης δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανατρέψαμε το σκορ και δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Τώρα για να ολοκληρωθεί η χρονιά τέλεια, θέλουμε και το πρωτάθλημα. Θα είναι ότι καλύτερο, ίσως η κορυφαία πορεία του ΑΠΟΕΛ μετά από εκείνη στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο, έρχεται και την Κυριακή ο δεύτερος. Το χρονικό σημείο που πετύχαμε το δεύτερο γκολ, ήταν το πιο κρίσιμο. Αφιερώνω το τρόπαιο στην οικογένειά μου και στον πνευματικό μου πατέρα, τον Πατέρ Αναστάση γιατί με βοήθησε στις δύσκολες στιγμές που είχα».

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ του αγώνα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X