Αρβανίτης: "Με λόγια δεν πείθονται οι παίκτες"

ΑΕΚ-Δούκας σε έξι "κλικ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitisΓια το μέλλον της ΑΕΚ και του ιδίου στον πάγκο της Ένωσης μίλησε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ, Γιάννης Αρβανίτης. Αποκάλυψε ότι γίνεται επίθεση από όλες τις ομάδες προς τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ χτύπησε το καμπανάκι στους υπεύθυνους, προκειμένου να πάρουν άμεσα αποφάσεις για το τμήμα, που έχει χαρίσει πολλές χαρές στον κόσμο.

Αναλυτικά:

“Είναι γνωστό ότι γίνεται μια επίθεση από όλες τις ομάδες προς τους παίκτες της ΑΕΚ. Να τελειώσουμε αυτή την χρονιά με αξιοπρέπεια και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα όμως ο χρόνος μας πιέζει και πρέπει η ΑΕΚ να είναι σε θέση να κρατήσει τους παίκτες που θέλει. Πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο βασικό κορμό. Κάθε καλοκαίρι χάνουμε παίκτες που έρχονται από το πουθενά και μέχρι τα μέσα της σεζόν καλούνται στην Εθνική. Δεν έχει την δυνατότητα για να παίρνει κάθε καλοκαίρι 16 νέους παίκτες. Αν αυτή την στιγμή είχαμε τους περσινούς που χάσαμε μαζί με τα φετινά παιδιά η ομάδα ήταν έτοιμη για Ευρώπη” σχολίασε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

 “Μοναδικός λόγος η αναξιοπιστία”

“Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ αποτελεί μια σταθερή δεξαμενή παικτών. Προωθούμε νέα παιδιά τα οποία φεύγουν. Μια ομάδα που δεν μπορεί να κρατήσει τους παίκτες της είναι αναξιόπιστη στην αγορά. Ο μόνος λόγος να φύγει κάποιος είναι γιατί εμείς είμαστε αναξιόπιστοι απέναντι του. Αν όμως φύγει για αυτό τον λόγο κάποιος, γιατί να έρθει κάποιος αντίστοιχος σε μας”. Στη συνέχεια ο κ. Αρβανίτης έκρουσε τον …κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας: “Η θα κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες ή δεν θα έχει ομάδα του χρόνου. Και να θέλουμε δεν μπορούμε να βρούμε 12 παίκτες για να καλύψουν τα κενά. Αυτή την στιγμή υπάρχουν οι Κατσίκης, Παπαδόπουλος Χ, Γεωργιάδης, Νικολαϊδης, Μπακαούκας που πρέπει να μείνουν. Η διοίκηση θα συζητήσει με τους αθλητές όχι εγώ. Το θέμα είναι οικονομικό. Με λόγια δεν μπορείς να πείσεις τους παίκτες, είναι αυτονόητο αυτό. Αν πάρουν χρήματα κανείς δεν θέλει να πάει αλλού, γιατί η ΑΕΚ είναι και πρέπει να είναι η πρώτη τους επιλογή σαν ομάδα”.

“Δέκα χρόνια, εννιά ομάδες”

“Δέκα καλοκαίρια έχουμε χτίσει εννέα διαφορετικές ομάδες. Έχουν έρθει στην ΑΕΚ παίκτες από το πουθενά, εξελίχτηκαν και δεν μπορέσαμε να τους κρατήσουμε. Όταν ο Νικολαϊδης ήρθε από τον Δούκα όλοι γέλαγαν και τώρα είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης στη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κατσίκης επίσης, τώρα τον διεκδικεί όλη η Ελλάδα. Ο Γεωργιάδης το ίδιο. Αν είχαμε κρατήσει και τα περσινά παιδιά τώρα θα είχαμε έτοιμη ομάδα για του χρόνου” σχολίασε.

“Πρέπει να βρω τρόπο να ζήσω”

Όσον αφορά το δικό του μέλλον στην ΑΕΚ, ο Γιάννης Αρβανίτης ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο και πως όλα θα εξαρτηθούν από την στάση και τις προθέσεις των ανθρώπων της διοίκησης: “Είμαι στην ίδια λογική με τους παίκτες. Αν με πείσει ότι θα υπάρχει ομάδα του χρόνου, θα κρατήσει τους παίκτες που πρέπει η διοίκηση, τότε θα είμαι και εγώ” σχολίασε και συνέχισε λέγοντας: “Θα πρέπει να βρω ένα τρόπο να ζήσω την οικογένεια μου. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό η ΑΕΚ, πρέπει να βρω λύση εγώ. Δεν μιλάμε για κανένα εξωφρενικό ποσό”.

Πηγή: Ώρα των Σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X