«Οι παίκτες της ΑΕΚ γελούσαν μαζί μας, μας κορόιδευαν και αυτό μας πείραξε»

«Οι παίκτες της ΑΕΚ γελούσαν μαζί μας, μας κορόιδευαν και αυτό μας πείραξε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tomasΓια τον Τόρεϊ Τομας η χθεσινή νίκη του Αρη και οι βάσεις της μπήκαν λίγο μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ με την διαφορά των 38 πόντων.

«Σίγουρα το κίνητρο ήταν το μεγαλύτερο στοιχείο που μας οδήγησε στη νίκη. Αυτό και το γεγονός πως στο δεύτερο παιχνίδι κάναμε αυτή την άσχημη εμφάνιση. Οι παίκτες της ΑΕΚ γελούσαν μαζί μας, μας κορόιδευαν και αυτό μας πείραξε. Ξέραμε ότι δεν είναι αυτό το αληθινό μας πρόσωπο και αυτό μας πείσμωσε. Δεν είμαστε ομάδα που χάνει με 38 πόντους. Η ομαδική δουλειά και το κίνητρο μας έδωσαν τη νίκη», ήταν το σχόλιο του έμπειρου γκαρντ που αναφορικά με την ατμόσφαιρα και την ενέργεια που μετέδωσε ο κόσμος δήλωσε: «Τι να πει κανείς για αυτούς τους φιλάθλους; Πραγματικά η συμπαράστασή τους είναι τόσο μεγάλη που μας δίνει ώθηση να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να παλέψουμε για κάθε φάση, κάθε ριμπάουντ κάθε μπάλα που μοιάζει χαμένη. Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό μας σαν ομάδα».

Για το πάθος που έδειξαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: «Το παιχνίδι το κέρδιζες και συνέχιζες ή έχανες και η χρονιά τελείωνε κάπου εδώ. Δεν το θέλαμε αυτό. Είπαμε όλα τα παιδιά ότι θα μείνουμε κοντά στο σκορ και όταν έρθει η ώρα θα τους «χτυπήσουμε» στα αδύνατά τους σημεία. Τρέξαμε είχαμε ενέργεια. Στην διακοπή του αγώνα μαζευτήκαμε όλα τα παιδιά στις βολές και είπαμε να παλέψουμε ακόμα περισσότερο. Το κάναμε και τώρα πανηγυρίζουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X