Το φύλλο αγώνα της ντροπής του Αρης - ΑΕΚ: «Μας πέταξαν, μπουκάλια, καφέδες, μας κλώτσησε σεκιούριτι!» (ΦΩΤΟ)

Δίχως συγκατάθεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε το ματς, επιφυλάσσεται η ΚΑΕ για τη συνέχεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epeisodia-επεισοδιαH ζούγκλα που δημιούργησε ο Αρης προς όφελος του, ενώ έχανε με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα, έχει εξοργίσει τη διοίκηση της ΑΕΚ. Μάλιστα, στην Ενωση δεν έδωσαν συγκατάθεση να συνεχιστεί ο αγώνας στο Αλεξάνδρειο, ο οποίος τελικά μετά από περίπου 20 λεπτά άρχισε.

Ωστόσο, τεράστιο ενδιαφέρον έχει το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού στο οποίο οι διαιτητές (Γκόντας, Μάνος και Ταβουλαρέας) καταγγέλλουν ότι τους πέταξαν μπουκάλια, καφέδες, ενώ δέχθηκαν κλωτσιά από σεκιούριτι των γηπεδούχων! Και όμως με τόσα που έγιναν με αποτέλεσμα να χτυπηθούν, δέχθηκαν να ξαναβγούν στο παρκέ να συνεχιστεί το ματς και όχι να υπάρξει οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Το φύλλο αγώνα (από το aekbcfans):

«Ακριβώς μετά το εναρκτήριο τζάμπολ οπαδοί τη Α ομάδας (Αρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου δεκάδες ρολά ταμειακής και ένα κουτάκι μπύρας (γεμάτο). Ο αγώνας διεκόπη για 5’ λεπτά μέχρι να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.  2.19’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας (Αρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου αναπτήρα- 1.47’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου, οπαδοί της ομάδας Α (Αρης), φώναζαν εν χορώ το σύνθημα «Κάτσε καλά πουτ… γιε» -8’’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου οπαδοί της Α ομάδας (Αρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου μπουκάλι με νερό- 2’’ πριν η λήξη της Α περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας (Αρης) φώναζαν «Γαμ… και βία στη διαιτησία», στο ίδιο χρονικό σημείο οι οπαδοί της Α ομάδας (Αρης), που βρίσκονταν στις πολυθρόνες ακριβώς απέναντι στη γραμματεία, μας έφτυσαν, μας απείλησαν, με τη φράση «Θα πεθάνετε εδώ απόψε μουνοπ…».

Ακριβώς μετά τη λήξη της Α’ περιόδου έπεσαν εντός αγωνιστικού χώρου δεκάδες κέρματα, έξι μπουκαλάκια νερό, εκ των οποίων ένα χτύπησε τον Α’ διαιτητή στο στομάχι. Ένα ποτήρι vary_to_fyllo_agonos_pics_1καφέ χτύπησε το Γ διαιτητή στο στήθος. Κατευθυνθήκαμε προς τα αποδυτήρια με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κατά την έξοδό μας πρόσωπο, που ήταν επιφορτισμένο με τη φύλαξη του διαδρόμου, προσπάθησε να κλωτσήσει τον Α διαιτητή, χωρίς επιτυχία. Κατά την παραμονή μας στα αποδυτήρια ενημερώσαμε τους παράγοντες του Αρη, ότι σε περίπτωση που επαναληφθούν ρίψεις αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι θα διακοπεί οριστικά. Ετσι και ξεκίνησε η Β’ περίοδος. 9.39’ πριν τη λήξη της Β’ περιόδου οπαδοί της Α ομάδας (Αρης) φώναζαν εν χορώ το σύνθημα «Αρη γαμ. του δικέφαλου τη μάνα». Με την έναρξη της Δ’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδα (Αρης) φώναζαν εν χορώ «Είναι πουτ… του Ξηροκώστα η μάνα». Σε αυτό το σημείο έγινε η πρώτη έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. -1,27’ πριν τη λήξη της Δ ‘ περιόδου επαναλήφθηκε το ίδιο σύνθημα από τους ίδιους  οπαδούς και έγινε δεύτερη έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X