Απεβίωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Αντώνης Μουσαμάς

Απεβίωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Αντώνης Μουσαμάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

crowne_plaza_athens_3094857970_2x1_298071347-535x350Έφυγε από τη ζωή στις 15 Μαΐου ένας από τους σκαπανείς του ελληνικού τουρισμού, ο Αντώνης Μουσαμάς, με τα ξενοδοχεία Crowne Plaza Athens (πρώην Holiday inn) στην οδό Μιχαλακοπούλου και το Holiday Inn στην Αττική Οδό.

Ιδού το βιογραφικό του (από το προσωπικό αρχείο του γράφοντος), όπως το έδωσε ο ίδιος το 1991, όταν συνεστήθη ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), αφού υπήρξε από τα ιδρυτικά του μέλη:

“Γεννήθηκα στην Αθήνα. Από την πλευρά του πατέρα μου κατάγομαι από τη Σίφνο των Κυκλάδων και από την πλευρά της μητέρας μου από την Αρκαδία.

Έχω ασχοληθεί κατά καιρούς εκτός από τις ξενοδοχειακές και με λατομικές και μεταλλευτικές επιχειρήσεις.

Το 1961 στην οδό Βαλαωρίτου έκτισα το πρώτο μου ξενοδοχείο “LYCABETTUS”. Έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου ως ξενοδόχος. Μετά έκτισα το ξενοδοχείο HOLIDAY INN στην Αθήνα και είμαι κύριος μέτοχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Επίσης πρόσφατα (σ.σ. εποχή 1990-1991) έκτισα και λειτουργώ το HELLENIC PALACE HOTEL- ξενοδοχείο πολυτελείας στο Λασίθι Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω ήδη ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό αφού επί 10 χρόνια ήμουν Πρόεδρος της Ενώσεως Επχειρηματιών Λατομείων Ελλάδος και αποτελείτο από 600 μέλη.

Αγαπώ τον αθλητισμό και για αρκετά χρόνια ήμουν αντιπρόεδρος της ΑΕΚ. Αργότερα πάντα για την αγάπη μου προς τον αθλητισμό διατέλεσα πρόεδρος ενός ιππικού ομίλου.

Έχω τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Η μεγάλη μου κόρη, Σταυρούλα Μουσαμά, είναι διευθύντρια στο ξενοδοχείο μου Holiday Inn Athens”.

Αργότερα, βέβαια εισήλθε στα ξενοδοχεία της οικογένειας και ο Απόστολος Μουσαμάς, διευθύνων σύμβουλος σήμερα στην Αφοί Μουσαμά και α’ αντιπρόεδρος στην ΕΞΑ-ΑΑ.

Πηγή: tornosnews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X