Το enwsi.gr ήταν στο φιλικό μνήμης της ΑΕΚ για τη μνήμη των Ποντίων (VIDEO)

Ο Μελισσανίδης στο φιλικό των παλαιμάχων της ΑΕΚ με την Ελλάς Ποντιών (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

CFYKoQmVEAAkwHCΗ ΑΕΚ ακουμπά στην ιστορία. Αποτελεί τη ζωντανή συνέχεια του ελληνισμού της Μικράς Ασίας, της Πόλης και του Πόντου. Και σήμερα, μια μέρα γεμάτη μνήμες και αναμνήσεις από τη γενοκτονία των Ποντίων, η Ενωση έγινε η γέφυρα για να ξυπνήσουν μνήμες. Στο Αιγάλεω, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και η Ελλάς Ποντίων έδωσαν φιλικό μνήμης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει δυναμικό παρών και να αποθεώνεται από τον κόσμο. Το enwsi.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει όσα συνέβησαν.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε ακριβώς στην ώρα του, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Περιχαρής ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα, σε ποντιάκια όπως συνηθίζει να λέει, αισθανόταν όμορφα και δεν το έκρυβε. Αστειεύτηκε με τον κόσμο, αποθεώθηκε από τους περίπου 100 Ενωσίτες που βρίσκονταν στην εξέδρα και φώναζαν ρυθμικά για την ΑΕΚ. Ο «τίγρης» χαιρέτησε όλους τους παλαίμαχους, αστειεύτηκε με πολλούς εξ αυτών και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τον Κώστα Νεστορίδη και τον Στέλιο Σεραφείδη.

Επειτα, κάθισε για λίγο στον πάγκο με τον Ανδρέα Σταματιάδη, τον τεράστιο Θωμά Μαύρο και τον Κώστα Νικολαϊδη. Εκεί, δέχθηκε την επίθεση αγάπης από παιδάκια της Ακαδημίας της Ελλάς Ποντίων και απάντησε με πλατύ χαμόγελο σε όλους. Εκανε τη σέντρα του φιλικού μαζί με τον Κώστα Νεστορίδη και αποχώρησε περίπου 10’ μετά την έναρξη, παίρνοντας μαζί και ένα πολύτιμο λάβαρο από την Ελλάς Ποντίων.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

[youtube id=”tGImEgHE2Ho” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”2Aw7fg-SZPs” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”r0RIQN3qPqI” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X