Έδειξε αλλαγές στην ενδεκάδα ο Δέλλας στην τελευταία δοκιμή πριν το αυριανό ματς

Προπόνηση την ώρα του αγώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DELLASΜε δεδομένες τις (πολλές και για διάφορους λόγους) απουσίες, ο Τραϊανός Δέλλας δεν είχε και μεγάλα περιθώρια ανακτατάξεων στο βασικό σχήμα για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Παρόλα αυτά ο “Τράι” ήθελε να κάνει αλλαγές, επιδιώκοντας την βελτίωση και της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας. Γι αυτό και όπως φάνηκε στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα αναπροσαρμόσει ελαφρώς το αγωνιστικό του πλάνο.

Δοκίμασε τον Αμπλαγιέ Φαγιέ σε ρόλο δεύτερου αμυντικού μέσου δίπλα στον Γιάκομπ Γιόχανσον. Ενώ ο Δημήτρης Γροντής ήταν αυτός που είχε έναν ρόλο ελεύθερο πίσω από τον Χρήστο Αραβίδη που βρισκόταν στην κορυφή της επίθεσης. Κατά τα άλλα ο Τζανετόπουλος ήταν ο παρτενέρ του Κολοβέτσιου στην άμυνα και όλες οι υπόλοιπες θέσεις στην ομάδα των βασικών στη σημερινή άσκηση τακτικής, ήταν ίδιες με την ενδεκάδα της Λάρισας. Άλλωστε ο Μπαρμπόσα και σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X