Έρχεται Ελλάδα ο μάνατζερ του Μούλντερ για να "κλείσει" το θέμα της μεταγραφής του

Προτεραιότητα ο Μούλντερ για τον «άσο» στην ΑΕΚ, ανοιχτό και το θέμα του Κούτσιακ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mulder-μουλντερΟ Έρβιν Μούλντερ είναι γνωστό ότι βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα και ήδη έχουν προχωρήσει οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών για να ντυθεί ο Ολλανδός στα κιτρινόμαυρα. Το γεγονός όμως ότι υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, σε συνδυασμό με το ότι η Φέγενορντ συμμετέχει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, είναι λόγοι για τους οποίους ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές.

Γι’ αυτό ο εκπρόσωπος του Μούλντερ αναμένεται στη χώρα μας μέσα στις επόμενες μέρες, ενδεχομένως ως την Παρασκευή, με σκοπό να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, να τα βρουν και να κλείσουν θετικά την υπόθεση. Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά εννοείται ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι πρώτα να καλυφθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X