Με ψυχολογία στο φουλ, αλλά δίχως τον Χέρστον, η ΑΕΚ για τον «τελικό» με τον Αρη

Η απειλή ένστασης του Αρη, η…πυγμή του ΕΣΑΚΕ και η φανέλα αλά ΝΒΑ της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-aris-basket-αεκ-αρης-μπασκετΗ πιο μεγάλη ώρα του πολέμου για την ΑΕΚ έφτασε. Σε μια χρονιά που εκ των πραγμάτων είναι επιτυχημένη, η Ενωση ψάχνει την πρώτη υπέρβαση. Είναι ποιοτικότερη ομάδα από τον Αρη, όπως αποτυπώθηκε και στο ματς του Σαββάτου, θέλει να μείνει στο παιχνίδι και στη συνέχεια των πλέι οφ. Το σημαντικό είναι πως άπαντες πιστεύουν πολύ στον στόχο και επιθυμούν να δείξουν σε όλους ποια είναι η δυναμική της «Βασίλισσας».

Η αποστολή της ΑΕΚ πέταξε για τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με μοναδική απουσία τον Μαλίκ Χέρστον. Αν και το ιατρικό επιτελείο κατέβαλε υπερπροσπάθεια για να βελτιώσει την κατάσταση του Αμερικανού και υπήρχε πίστη πως θα μπορούσε να είναι παρών για μία ώρα ανάγκης, τελικά ο Χέρστον τέθηκε εκτός. Ετσι και αλλιώς, δεν θα υπήρχε κανείς που θα ρίσκαρε τη συμμετοχή ενός πολύτιμου παίκτη, ακόμα και στον βωμό της πρόκρισης.

Ο Χέρστον λείπει, αλλά στην αποστολή της ΑΕΚ είναι ο ανανεωμένος και δυνατός Μενσά Μπονσού, που κάθε μέρα βρίσκει περισσότερο τον εαυτό του. Είναι ο σούπερ Ινγκλις που ξεπέρασε το πρόβλημα στο χέρι και αισθάνεται πολύ καλύτερα, αλλά και ο Ουίλμπεκιν που επίσης ξεπερνά έναν τραυματισμό του. Εχει βάθος στο ρόστερ, το ψυχολογικό προβάδισμα της θριαμβευτικής επικράτησης και ετοιμάζεται να αλώσει το Αλεξάνδρειο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X