«Θηρίο» ο Μάνταλος

Ο Μάνταλος μιλά αποκλειστικά στο enwsi.gr: «Σημαντικό γιατί νικήσαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos2-μανταλοςΟι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο άσος της ΑΕΚ έδειξαν πως το γόνατό του έχει «δέσει» για τα καλά και γρήγορα θα «πατήσει» και πάλι γήπεδο. Ο Πέτρος Μάνταλος χειρουργήθηκε στις 12 Μαρτίου από τους επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου και Άλκη Καλλιακμάνη, με την επέμβαση στο γόνατό του να ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία και τον χιαστό, αλλά και τον μηνίσκο, να έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Ο άσος της ΑΕΚ που είχε τραυματιστεί στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (11 Μαρτίου) έδειξε από την πρώτη στιγμή που έμαθε τα… μαντάτα για το πρόβλημά του αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει άμεσα κοντά στην ομάδα. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το έχει καταφέρει αυτό, καθώς μετά τις τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε φάνηκε πως το γόνατό του έχει «δέσει» για τα καλά και η αποθεραπεία του εξελίσσεται καλύτερα από ότι θα περίμενε και ο πλέον αισιόδοξος!

Το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί ο Μάνταλος, υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή, σε συνδυασμό με την απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση που του έγινε και τη στενή παρακολούθηση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, έχουν βοηθήσει τον 23χρονο μέσο να φτάσει δύο μήνες μετά το χειρουργείο σε ένα εξαιρετικό σημείο και συνεχώς να ανεβάζει στροφές. Ο Μάνταλος έχει… φορτσάρει για τα καλά για την επιστροφή του στις προπονήσεις και κάθε εβδομάδα κάνει και επιπρόσθετες ασκήσεις, στις οποίες ανταποκρίνεται άριστα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε τέτοιου είδους τραυματισμούς δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις αναφορικά με την ημερομηνία επιστροφής, ωστόσο πλέον, μετά την εικόνα που δείχνει ο Μάνταλος και τα όσα προέκυψαν από τις τελευταίες εξετάσεις, φαίνεται πως αυτή δεν θα αργήσει για τον διεθνή άσο του «Δικεφάλου».

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ, από τη στιγμή που στο πρώτο διάστημα της αποθεραπείας ο Μάνταλος «έβγαλε» άνετα και κάτι παραπάνω από καλά το πρόγραμμά του, είναι να μπορέσει να ενσωματωθεί με την ομάδα στην Πολωνία, κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας! Δηλαδή, να μπει στις προπονήσεις, περίπου 4,5 μήνες μετά το χειρουργείο! Χρόνο που θα αποτελέσει… ρεκόρ για αντίστοιχους τραυματισμούς, καθώς έχουμε δει περιπτώσεις να μένουν εκτός προπονήσεων έξι, επτά αλλά και παραπάνω μήνες.

Ακολουθώντας για λίγο καιρό ένα ειδικό πρόγραμμα στην προετοιμασία και χωρίς να ζοριστεί, ώστε να μην υπάρξει κανένα ρίσκο, ο Μάνταλος, εφόσον συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και δουλέψει σκληρά και στις μέρες των διακοπών για να καλύψει το χαμένο έδαφος, θα είναι σε θέση να προπονείται με τους συμπαίκτες του στην Πολωνία. Και από τον Σεπτέμβρη να μπει και σε αγωνιστικούς ρυθμούς, επιστρέφοντας στην δράση για να αναλάβει στο γήπεδο τον ρόλο που του αρμόζει και που θα έχει για τα επόμενα χρόνια στην ΑΕΚ: αυτόν του ηγέτη.

Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X