Επιστρέφει ο Μιλοβάνοβιτς και δίνει απαντήσεις για Μίλοβιτς και Μάλοτσα

Ο Μιλοβάνοβιτς είδε τον Μίλοβιτς και τον Μάλοτσα σ' ένα πολύ δύσκολο απόγευμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovicΜετά τα τελευταία 24ωρα τα οποία πέρασε στην Κροατία για να τσεκάρει από κοντά μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πήρε το δρόμο της επιστροφής. Αυτό σημαίνει ότι άμεσα θα τεθούν επί τάπητος τόσο οι περιπτώσεις των Γκόραν Μίλοβιτς και Μάριο Μάλοτσα, όσο και οι υπόλοιπες που τσέκαρε εκεί ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης.

Η εμφάνιση των παραπάνω ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση της Χάιντουκ Σπλιτ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην οποία έδωσε το παρών ο «Μίλο» δεν ήταν η …ενδεδειγμένη αφού υπέπεσαν σε πολλά και καθοριστικά λάθη και μόνο ικανοποιημένο δεν άφησαν τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου. Εννοείται όμως ότι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα μόνο από ένα παιχνίδι. Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες υπάρχουν στο …μπλοκάκι του Μιλοβάνοβιτς και με την επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται να ενημερώσει τόσο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και τον Τραϊανό Δέλλα για τις σημειώσεις που κράτησε στο παιχνίδι που αγωνίστηκαν οι Μίλοβιτς και Μάλοτσα. Εννοείται ότι αυτοί οι παίκτες δεν είναι οι μοναδικοί που είδε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κροατία ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, αφού χθες υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια. Σημασία πλέον έχει ότι όσο πλησιάζουμε προς τον Ιούνιο τόσο θα μπαίνει στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X