Όλοι νομίζουν ότι είναι ΑΕΚ

Όλοι νομίζουν ότι είναι ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aris georgeas

Το restart της ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια από τη Γ’ Εθνική ήταν μια προοπτική που άρεσε σε πολλούς. Σου λέει ο άλλος: “Είδες πως το έκανε η ΑΕΚ; Πήγε στη Γ’ και σε δυο χρονάκια να την πάλι πίσω. Εύκολα κι απλά και το σημαντικότερο “καθαρή” από χρέη. Γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;” Μα γιατί δεν μπορείς. Πολύ απλά.

Ο Άρης ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να μιμηθεί την Ένωση και με το …καλημέρα “έφαγε τα μούτρα του”. Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνω τη δυναμική της ΑΕΚ με αυτή του Άρη, ούτε λέω ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική αποτέλεσε επιτυχία. Το καθήκον τους έκαναν οι παίκτες της Ένωσης, απλώς η αποτυχία των “κίτρινων” αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους υποψήφιους μιμητές του Δικεφάλου ότι δεν είναι όλοι το ίδιο. Οι Θεσσαλονικείς πίστεψαν ότι μόνο με τη φανέλα θα ανέβουν τραίνο, όχι μόνο από τη Γ’ Εθνική, αλλά και από τη Football League, αλλά αυτό που αποδείχθηκε περίτρανα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ούτε το ειδικό “βάρος” της φανέλας της ΑΕΚ διαθέτουν, ούτε και τις κινήσεις που έπρεπε έκαναν για να είναι τα αφεντικά της κατηγορίας.

Όλοι αυτοί που ονειρεύονται τα επόμενα χρόνια να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΑΕΚ πήραν σήμερα το μάθημά τους. Γιατί απλώς δεν είναι δυνατόν να συγκρίνουν τις ομάδες τους με την ΑΕΚ. Αυτό για να αρχίσει σιγά – σιγά να βγαίνει ο …δράκος στο παραμύθι που έχουν στο μυαλό τους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X