ΑΕΚ - Άρης (Παρακολουθείστε LIVE το ματς στις 19:00, στο Web Radio του enwsi.gr)

Το 100ο ματς της ΑΕΚ στα πλέι οφ, πρώτο μετά από 7 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÍÔÅËÉÍÉÍÊÁÉÔÉÓ   ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2014-2015)DELININKAITIS    ARIS - AEKΓια τον Άρη είναι ο δεύτερος προημιτελικός του πρωταθλήματος της Basket League. Για την ΑΕΚ είναι ο τελικός! Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έχοντας τη στήριξη του κόσμου της θα επιχειρήσει να ισοφαρίσει τη σειρά και να τη στείλει ξανά στη Θεσσαλονίκη, ώστε εκεί να κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν θα αγωνιστεί ο Μαλίκ Χέρστον, λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στον ώμο, ενώ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Ποπς Μενσά Μπονσού, ο οποίος στο «Αλεξάνδρειο» χρησιμοποιήθηκε για 10 λεπτά, αλλά μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς.

«Καυτή» αναμένεται η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος της Ένωσης θα βρεθεί γι’ ακόμη μια φορά δίπλα στη «Βασίλισσα», ώστε να της δώσει ώθηση για τη νίκη επί του Άρη.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το ΟΑΚΑ μέσω του WEB RADIO από τις 19:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X