Περνά στην επίθεση ο «τίγρης»

Η πρώτη νίκη του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΗ σκευωρία έπεσε. Αν και επί εβδομάδες στήθηκε μία άθλια προπαγάνδα που επιχειρούσε να εμπλέξει τον Δημήτρη Μελισσανίδη με την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ο Χριστόφορος Ζωγράφος, η εισαγγελική έρευνα έδειξε την απόλυτη αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του Μελισσανίδη στο επεισόδιο, δεν προκύπτει ουδεμία ένδειξη πως μπορεί να σχετίζεται με όσα συνέβησαν. Η αποκάλυψη της αλήθειας ήταν το πρώτο βήμα, αλλά τώρα η…μπάλα περνά στα πόδια του «τίγρη».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, ο Μελισσανίδης ετοιμάζεται να περάσει στην επίθεση. Θα υποβάλει μηνύσεις και αγωγές, προς όσους σπεκουλάρισαν με το όνομα του και προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Ο Μελισσανίδης εμπιστεύεται απόλυτα τη δικαιοσύνη, ήταν πεπεισμένος πως θα αθωωθεί και τώρα θα στείλει στη δικαιοσύνη όσους προσπάθησαν να τον ενοχοποιήσουν.

Πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν πως ο εισαγγελέας έθεσε εκτός της υπόθεσης τον Μελισσανίδη, καθώς σε καμία από τις συνομιλίες με τον Ζωγράφο δεν υπήρχε απειλή προς τον αρχιδιαιτητή. Επίσης, στο τηλέφωνο του – έπειτα από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων – δεν υπήρξε καμία κλήση από απόρρητο αριθμό, απ’ όπου ο Ζωγράφος υποστηρίζει πως δέχθηκε την απειλή. Ο Μελισσανίδης δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και τώρα θα μπλέξουν όσοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X