Επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη "Βασίλισσα"

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek basket (2)Όπως όλα δείχνουν, η ΑΕΚ από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πραγματοποιώντας την επιστροφή της εκεί μετά την περίοδο 2007-08!

Η Ένωση απέστειλε τον απαραίτητο φάκελο στην ULEB -καθώς η 15η Μαϊου είναι και η μέρα που εκπνέει η προθεσμία για κάτι τέτοιο- κάνοντας γνωστό το αίτημα συμμετοχής της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το αίτημα αφορά και τις δύο διοργανώσεις, οπότε η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως είναι διαθέσιμη τόσο για την Euroleague, όσο και για το Eurocup!

Από εκεί και πέρα η ULEB θα αποφασίσει για το που θα κατατάξει τις ομάδες. Η ΑΕΚ συμμετείχε για τελευταία φορά στην Ευρώπη την περίοδο 2007-08, στο Eurocup, όταν είχε αποκλειστεί από τη Σολέ (νίκη στην Αθήνα 91-82, ήττα στη Γαλλία 78-55) και είχε μείνει εκτός της φάσης των «16» που γινόταν τότε σε ομίλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X