Διπλός στόχος για τη «Βασίλισσα»: εμφατική νίκη και γεμάτο ΟΑΚΑ κόντρα στον Αρη

Παροξυσμός στον κόσμο της ΑΕΚ για τη μεγάλη πρόκληση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-basket-κοσμος-μπασκετΗ ευκαιρία χάθηκε και ακόμα ουδείς μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η ΑΕΚ δεν έφυγε νικήτρια από το Αλεξάνδρειο. Τα μέλη της διοίκησης κατήγγειλαν καταστάσεις ζούγκλας, οι παίκτες τα είχαν με την τύχη τους και τα λάθη στο φινάλε. Αλλά αυτή η ΑΕΚ, δεν κοιτά πίσω, παρά μόνο μπροστά. Το αυριανό δεύτερο παιχνίδι με τον Αρη στο ΟΑΚΑ, αποτελεί τη νέα πρόκληση και ο στόχος είναι διπλός: νίκη με διαφορά και γεμάτο γήπεδο.

Ο κόσμος έχει δείξει πως στηρίζει έντονα τη νέα προσπάθεια. Έχει δώσει δυναμικό παρών στα περισσότερα παιχνίδια, έχει μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε έδρα, δίνει φτερά στους παίκτες. Με δεδομένη τη σημασία της αναμέτρησης, αλλά και το όνομα του αντιπάλου, στην ΑΕΚ προσδοκούν πως αύριο το βράδυ το γήπεδο μπορεί να γνωρίσει μεγάλες πιένες και να είναι κατάμεστο για τη «Βασίλισσα». Ηδη, υπάρχουν εκδρομές, αλλά και μεγάλη κινητικότητα για τα εισιτήρια.

Αυτή η συσπείρωση θα δώσει αναμφίβολα ώθηση και στην ομάδα. Η ΑΕΚ με τραυματία τον Χέρστον, ανέτοιμο τον Μπονσού και με προβλήματα τους Ινγκλις και Ουίλμπεκιν, στερείται επί της ουσίας τους τέσσερις ποιοτικότερους παίκτες της. Ακόμα και έτσι, η Ενωση κόντραρε τον Αρη στα ίσια και είναι βέβαιο πως στο ΟΑΚΑ θα χάσει με διαφορά, όπως και στο ματς πρωταθλήματος. Θα είναι ιδανικό μήνυμα, για όσα θα συμβούν στο τρίτο ματς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X