Σε φουλ ρυθμό ο Ροντρίγκο Γκάλο, συνεχίζει στην προσπάθεια της Πάσος Φερέιρα

Ο παικταράς εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rodrigo galo-ροντριγκο γκαλοΑν και από χθες είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, ο Ροντρίγκο Γκάλο δεν προβλέπεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα. Ο Βραζιλιάνος γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση στη χώρα μας και δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Αλλωστε, έτσι και αλλιώς έχει φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Πάσος Φερέιρα, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο μπορεί φέτος να μην είχε πολλές συμμετοχές με την πορτογαλική ομάδα, αλλά είναι ενεργός. Την τρέχουσα περίοδο μετρά δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα (με ένα γκολ, στην ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας) και δύο για το κύπελλο. Η τελευταία φορά που έπαιξε βασικός ήταν στις 13 Απριλίου, δηλαδή ένα μήνα πριν.

Ο νέος άσος της ΑΕΚ θα παραμείνει στην Πορτογαλία για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Πάσος Φερέιρα βρίσκεται στην 6η θέση και την Κυριακή υποδέχεται την Ακαντέμικα (την ίδια στιγμή η Μορεϊρένσε του Αντρέ Σιμόες υποδέχεται την Εστορίλ). Και τα μάτια της Ενωσης πλέον θα είναι στραμμένα και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X