Σοϊλέδης στο enwsi.gr: "Έχουμε πάθος και ψυχή γι' αυτή την ομάδα" (VIDEO)

"Ευχαριστώ τον θεό που αγωνίζομαι σε μια ομάδα με απίστευτο λαό και ανθρώπους"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soiledisΟ Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην κάμερα του enwsi.gr για τον τρόπο που …απέδρασε η ΑΕΚ από το Αλκαζάρ και κατάφερε να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία των πλέι οφ:

“Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεχθήκαμε πολλή πίεση, όμως δείξαμε ότι έχουμε ψυχή και πάθος γι’ αυτή την ομάδα. Μετά την ήττα και του Ηρακλή από τον Απόλλωνα είμαστε πλέον μόνοι πρώτοι και το πιο σημαντικό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Σίγουρα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα πρώτοι γιατί είμαστε η ΑΕΚ. Πρέπει να κερδίζουμε σε όλα τα ματς κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε πάντα”, τόνισε αρχικά ο αμυντικός της Ένωσης ο οποίος ήταν ένας από τους ελάχιστους παίκτες της ομάδας που διακρίθηκαν στο β’ ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης.

Σε ότι αφορά στους λόγους που είχε αυτή την εικόνα η ΑΕΚ στο β’ σαρανταπεντάλεπτο ο Σοϊλέδης υποστήριξε:

“Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ είναι καλές ομάδες και διαθέτουν έμπειρους παίκτες. Εμείς δεχθήκαμε μεγάλη πίεση στο β’ ημίχρονο επειδή είχαμε ευτυχήσει να προηγηθούμε και έπρεπε να διαχειριστούμε το υπέρ μας σκορ. Τα καταφέραμε όμως και πήραμε τους τρεις βαθμούς”.

[youtube id=”rTajkST0yJY” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X