"Για να πέσει η Βέροια, πρέπει να πέσει και ο Ολυμπιακός"

"Για να πέσει η Βέροια, πρέπει να πέσει και ο Ολυμπιακός"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitidisΗ Πέμπτη είναι η πλέον κρίσιμη για το θέμα της Βέροιας και του περιβόητου 3-0 με τον Ολυμπιακό, καθώς θα απολογηθούν οι εμπλεκόμενοι, Γιώργος Αρβανιτίδης και Γιώργος Λαναρής, με τη νομική πλευρά της ημαθιώτικης ΠΑΕ να έχει θωρακιστεί με τα πλέον αποδεικτικά αθωωτικά μέσα, κυριότερα εκ των οποίων οι καταθέσεις των επτά ποδοσφαιριστών (Καλτσάς, Καφές, Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Παυλίδης, Τζημογιάννης, Κυριακίδης) και των δυο μελών του τεχνικού τιμ (Βούλγαρης, Τυφλίδης),

«Έχουμε δέκα ένορκες βεβαιώσεις, που αποδεικνύουν πως ουδείς ποδοσφαιριστής της Βέροιας δεν άκουσε κανέναν μέσα στα αποδυτήρια να τους προτρέπει να χάσουν στο β’ ημίχρονο. Η αλήθεια θα λάμψει…», αναφέρουν στη «βασίλισσα» του Βορρά.

«Τρέχουμε και δεν φτάνουμε, αλλά στο τέλος θα αποδειχθεί ποιοι και γιατί θέλησαν να μας εμπλέξουν. Δυστυχώς πέσαμε θύματα του πολέμου που μαίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο…» ανέφερε στο «Goal» ο Γιώργος Αρβανιτίδης.

«Για να πέσει η Βέροια, πρέπει να πέσει και ο Ολυμπιακός…»

Η απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή (η απολογία έχει οριστεί στις 1.30 μ.μ.) αναμένεται να βγει αυθημερόν και στην περίπτωση που είναι αρνητική θα ασκηθεί άμεσα έφεση.

Παρασκηνιακά, ένα από τα σημαντικά αβαντάζ που έχει υπέρ της η Βέροια, είναι πως η υπόθεσή της συνδέεται άμεσα με αυτήν του Ολυμπιακού.

Κι όπως ανέφερε στο «Goal» άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τα σχετικά θέματα… «Κατ’ αρχάς μιλάμε για καταγγελίες που όμως δεν μπορούν να αποδειχθούν από κανέναν. Η Βέροια είναι τυχερή μέσα στην ατυχία της, αφού δεν γίνεται να αθωωθεί ο Ολυμπιακός και να πέσει αυτή για την ίδια υπόθεση. Για να υποβιβαστεί η Βέροια θα πρέπει να συμβεί το ίδιο και με τον Ολυμπιακό. Κάτι που θεωρείται απίθανο…».

Πηγή: Goal news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X