Ο Βρύζας θέλει τον Ντούνη

Ντούνης στο enwsi.gr: «Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, παίζω σε κάθε θέση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dounis-ντουνηςΜπορεί στη Βέροια να βρίσκονται στην «πρίζα» λόγω των δικαστικών εξελίξεων που δύναται να τους μπλέξουν σε μεγάλες περιπέτειες, ωστόσο συγχρόνως γίνονται και οι πρώτες σκέψεις στο πλαίσιο του προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν. Οι μεταγραφικές υποθέσεις «φιλτράρονται» εξ ολοκλήρου από τον Ζήση Βρύζα και σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική ατζέντα του νέου τεχνικού διευθυντή της ημαθιώτικης ομάδας βρίσκεται το όνομα του Μάρκου Ντούνη.

Με τον… αστερίσκο πως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει ελεύθερος απ΄την ΑΕΚ, είτε θα αποκτηθεί ως δανεικός το καλοκαίρι. Μέχρι τότε όμως, υπάρχει δρόμος κι άλλα πράγματα προέχουν στην παρούσα φάση για την μακεδονική ΠΑΕ, έπειτα από την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εναντίον της ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για το επίμαχο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3-0) το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία  της φερόμενης ως «εγκληματική οργάνωση» που δρα στο ποδόσφαιρο και ερευνά ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης.

Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X