Κωστούλας: "Κοιτάζει κι άλλες ομάδες ο Εντζεγκέλε"

Κωστούλας: "Προσωπικό χαρακτήρα η κόντρα Μελισσανίδη - Μαρινάκη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kostoulasΟ πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αχελώος 9.84», για τη μεταγραφή του Νίκο Μαρτίνες στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Ουίλιαμ Εντζεγκέλε που φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Για τον Εντζεγκέλε: 

«Για τον Εντζεγκέλε μέχρι και πριν λίγα λεπτά είχα μια κουβέντα στο γραφείο. Δεν θέλει να δώσει απάντηση. Απ’ όσο μου είπε κοιτάζει κι άλλες ομάδες. Του λείπει η γυναίκα του και θέλει να είναι κοντά. Σύντομα μας είπε, θα δώσει απάντηση. Εμείς θέλουμε να μείνει».

Για τις σχέσεις με τον Ολυμπιακό και τη μεταγραφή Μαρτίνες:

«Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε με καμία ομάδα. Θέλουμε καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ μόνο καλές επιχειρηματικές σχέσεις. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες τόσα χρόνια. Επιχειρηματικά ακόμη και ο Λεβαδειακός, για τον οποίο συζητούν όλοι αυτό τον καιρό, να έρχονταν, θα μιλάγαμε. Τόσα χρόνια προσπαθώ όσο μπορώ να αμβλύνω τις οξύτητες των μεγάλων ομάδων μεταξύ τους. Προσπαθούμε να κρατάμε τους καλούς παίκτες. Δεν είναι μόνο ότι ανανεώνουμε για να τους πουλάμε, αλλά πρώτα από όλα για να βοηθούν την ομάδα. Με τον Νίκολας δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν είναι μόνο καλός παίκτης, αλλά και εξαιρετικό παιδί. Πέρυσι θεώρησε πως πρέπει να βοηθήσει τον σύλλογο κι ανανέωσε. Φέτος ωρίμασαν οι συνθήκες για μεταγραφή. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις για τον Μαρτίνες που δεν προχώρησαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X