Βεζένκοφ: «Είναι αμφίρροπη η σειρά με την ΑΕΚ»

Τρελό σενάριο για τον Βεζένκοφ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vezenkof-βεζενκοφΣτην παρουσία του κόσμου του Αρη στο πλευρό της ομάδας, αλλά και την παρθενική εμφάνιση του νέου επενδυτή στάθηκε στο blog του ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ στο esake.gr, ενόψει των αναμετρήσεων με την ΑΕΚ. «Καλησπέρα σε όλους, το περασμένο Σάββατο τελείωσε η κανονική περίοδος και πετύχαμε μία νίκη, στο Ρέθυμνο, που μας έδωσε την 4η θέση μετά από τέσσερα χρόνια και το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Ήμασταν αρκετά καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά ως συνήθως χαλάσαμε την εικόνα μας στο τελευταίο δίλεπτο. Όμως αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν γιατί ξεκινούν τα πλέι οφ που είναι ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα.

Στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ, μπροστά στον κόσμο μας, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, δυνατοί και πιστοί στο πλάνο μας για να πάρουμε την καθοριστική νίκη. Ξέρουμε ότι η σειρά είναι αμφίρροπη και όλα μπορούν να συμβούν. Γνωρίζουμε το βεληνεκές των ονομάτων των παικτών της ΑΕΚ, όμως ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες. Είμαστε ομάδα, μια γροθιά και πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό.

Η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι απαραίτητη και πρέπει να περιορίσουμε όσο μπορούμε τα νεκρά μας διαστήματα, αν είναι δυνατόν να τα εξαλείψουμε. Η άμυνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, όμως πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι, σε σχέση με τα τρία τελευταία ματς της κανονικής περιόδου.

Είναι σημαντικό που θα έρθει για πρώτη φορά σε αγώνα της ομάδας ο νέος μέτοχος της ομάδας, κ. Νικόλαος Λάσκαρης. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ακόμα ένα sold out. Η στήριξη του κόσμου μας είναι μεγάλο όπλο για μας και περιμένουμε τη συμπαράστασή του σε αθλητικά πλαίσια, ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι στο τέλος του αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X