Αποφασισμένη να πάρει από την αρχή το πάνω χέρι πάει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Ετοιμη για μεγάλα ρεκόρ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-english-mensa-bonsou-sakota-χερστον-ινγκλις-μενσα-μπονσου-σακοταΣε άλλη περίπτωση, ενδεχομένως τώρα να υπήρχαν δηλώσεις και αναφορές για την ατυχία που έπληξε την ομάδα. Στην ΑΕΚ όμως, στη νέα ΑΕΚ του Αγγελόπουλου και του Σάκοτα, η μεμψιμοιρία δεν έχει θέση. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών, στη «Βασίλισσα» στρέφονται στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση με τον Αρη για τα πλέι οφ και πως η Ενωση θα βγει νικήτρια από τη διαδικασία.

Παρά την έντονη φημολογία και τις δεκάδες προτάσεις που υπήρξαν από μάνατζερ για προσθήκη παίκτη ενόψει πλέι οφ, στην ΑΕΚ αποφάσισαν – και ορθώς έπραξαν – να μην προχωρήσουν σε τέτοια κίνηση. Οι εποχές που μία ομάδα έπαιρνε έναν παίκτη και τον έβαζε από το αεροδρόμιο στο…παρκέ, προσδοκώντας να κάνει θαύματα έχουν παρέλθει. Στην αγορά δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο, στην ΑΕΚ δείχνουν εμπιστοσύνη στο ρόστερ και προχωρούν.

Για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Μαλίκ Χέρστον, που έχει τοποθετήσει νάρθηκα στο χέρι και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία για να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Ο Μενσά Μπονσού από την άλλη δείχνει πως συνέρχεται, ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του Σάκοτα για το ματς στη Θεσσαλονίκη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X