Έγινε επαφή με Μπόγρη-Ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ΑΕΚ  ενόψει πλέι οφ

ÌÐÏÃÑÇÓ ÃÁËËÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÉËÉÊÏ)Το enwsi.gr σας ενημέρωσε χθες για τη φημολογία που υπάρχει περί ενίσχυσης της ΑΕΚ ενόψει των αγώνων των πλέι οφ του πρωταθλήματος που ξεκινάνε αύριο.

Οι κιτρινόμαυροι θυμίζουμε ότι αντιμετωπίζουν τον Άρη με μειονέκτημα έδρας και ξεκινούν την σειρά των αγώνων στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από ατυχίες με βασικούς τους παίκτες. Ετσι τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε μια μεταγραφική προσθήκη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, υπήρχε επαφή της πλευράς του Γιώργου Μπόγρη με την ΑΕΚ, τις προηγούμενες μέρες. Ο Μπόγρης αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανδόρρας και έψαξε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία έχει πλέον τεράστια δυναμική, με την παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου.

Ο Μπόγρης θα μπορούσε να ενισχύσει υπό προϋποθέσεις  την ομάδα στη διαδικασία των πλέι οφ που ξεκινά την Τετάρτη. Μέχρι σήμερα το βράδυ οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να ενισχυθούν με μια προσθήκη έλληνα αθλητή και παρά το γεγονός ότι στέλεχος της «Βασίλισσας» σχολίαζε χθες στο enwsi.gr ότι δεν υπάρχει τίποτα, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο μέχρι να κλείσει η διαδικασία.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X