Φέρτε καλύτερους

Φέρτε καλύτερους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK omadiki endekada εντεκάδαΈχουμε και λέμε. Με βάση τα όσα έχουμε μάθει μέχρι τώρα, με την επιστροφή της στη Super League η ΑΕΚ θα έχει το λιγότερο εφτά ποδοσφαιριστές που δεν υπάρχουν στο φετινό ρόστερ. Καλά μέχρι εδώ αφού η αλήθεια είναι ότι αν πράγματι οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τις δύο πρώτες θέσεις, είναι απαραίτητο να γίνουν μεταγραφές σε τουλάχιστον πέντε θέσεις. Tο …κλειδί βέβαια της υπόθεσης δεν είναι ο αριθμός των μεταγραφών, αλλά η αγωνιστική ποιότητα αυτών που θα κληθούν να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα με σκοπό την επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους. Γιατί τι να το κάνεις αν για παράδειγμα έρθει ένας τερματοφύλακας ο οποίος είναι ισάξιος ή χειρότερος του Ανέστη, του Καραγκιολίδη ή του Βούρα; Τι να το κάνεις αν αναζητάς κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους παίκτες που ήδη διαθέτεις στο ρόστερ. Το ίδιο ισχύει για όλες τις θέσεις που έχει αποφασιστεί να ενισχυθεί η ομάδα.

Αν θες να κάνεις τη διαφορά φέρνεις καλύτερους. Στην προκειμένη περίπτωση πολύ καλύτερους.  Φέρνεις παίκτες που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν τα εχέγγυα για να σηκώσουν το “βαρός” της φανέλας του Δικεφάλου. Εννοείται ότι κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι μια μεταγραφή θα αποδειχθεί επιτυχημένη. Όλοι άλλωστε κρίνονται στο γήπεδο και όχι στη μεταγραφική περίοδο. Από τη στιγμή όμως που έχεις βλέψεις για ψηλά κάνεις κινήσεις ουσίας, χωρίς απαραίτητα να είναι κινήσεις εντυπωσιασμού. Εννοείται ότι πρέπει να κοιτάς και την επόμενη μέρα, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να στελεχώνεις το ρόστερ και με νεαρούς σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι όμως να ξεχωρίζουν και όχι να αποτελούν “κομπάρσους” στις τωρινές ομάδες τους. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να γίνουν λιγότερες μεταγραφές, αλλά να είναι στοχευμένες και να αφορούν σε ποδοσφαιριστές που θα αλλάξουν επίπεδο το τωρινό ρόστερ. Έτσι κι αλλιώς ήδη η ΑΕΚ διαθέτει αρκετούς παίκτες με αγωνιστική ποιότητα, στους οποίους αν η διοίκηση πραγματοποιήσει τις κατάλληλες προσθήκες μπορεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ την επόμενη σεζόν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X