Ελπίζουν σε παραμονή στην Super League Λεβαδειακός-Εργοτέλης

Ελπίζουν σε παραμονή στην Super League Λεβαδειακός-Εργοτέλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gentsoglouΗ Βέροια και η Κέρκυρα πανηγύρισαν εντός των αγωνιστικών χώρων την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν στα… χαρτιά! Κι αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε στη Super League θα παραμείνουν, πιθανότατα, ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Βέροια έμπλεξε μετά από ένορκες καταθέσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (πρώην προπονητής της), του Νίκου Γεωργέα και του Παντελή Καφέ (πρώην ποδοσφαιριστές της) στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη και κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο Γιώργος Αρβανιτίδης είχε ζητήσει από το ποδοσφαιρικό τμήμα να ηττηθεί στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στις 6 Ιανουαρίου της σεζόν 2012-2013, για στοιχηματικούς λόγους.

Εφόσον ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κρίνει ένοχη τη Βέροια για χειραγώγηση του αποτελέσματος του συγκεκριμένου αγώνα, τότε θα ενεργοποιηθούν οι διατάξεις του ΚΑΠ που προβλέπουν υποβιβασμό του συλλόγου.

Η Κέρκυρα, από την πλευρά της, δεν εμπλέκεται σε υπόθεση δωροδοκίας-δωροληψίας, αλλά φέρεται να έχει γίνει παραβίαση στην μετοχική της σύνθεση (άλλος φέρεται να είναι ο πραγματικός μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και άλλος στα χαρτιά).

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “η Δίκη” του ΣΚΑΪ, υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν στις 17/12/2013 ο Γιώργος Λιμπάντσης και ο Χαρίτων Κουτσούρης, οι οποίοι συνομολογούν ότι ο τωρινός μεγαλομέτοχος της ομάδας Αθανάσιος Ίσσαρης δεν είναι ο αληθινός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην επικυρωθεί στο επικείμενο Δ.Σ. της Λίγκας (Τετάρτη 13/5) το σύνολο του βαθμολογικού πίνακα, οπότε αν υποβιβαστεί η Βέροια και η Κέρκυρα, στην κατηγορία θα παραμείνουν ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης.

Η κρητική ΠΑΕ, μάλιστα, έχει καταγγείλει ήδη την παράβαση των “Φαιάκων” στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πηγή: contra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X