«Ο πρωταθλητισμός δίνει αυτοπεποίθηση»

Οι στιγμές των πρωταθλητών (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

κ17 κουπαΟ προπονητής της πρωταθλήτριας Κ17 της ΑΕΚ, Άγγελος Χατζόπουλος μίλησε για τη δεύτερη σερί πρωτιά της ομάδας του και τη δουλειά που γίνεται στα “κιτρινόμαυρα” τμήματα υποδομής.

Πέρσι τελευταίος αντίπαλος ήταν οι Τράχωνες στο γήπεδο της Καισαριανής. Φέτος ήταν το Χαϊδάρι στο γήπεδο του Ρουφ. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η ουσία δηλαδή: Η Κ17 της ΑΕΚ κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα ΕΣΠΑ. Οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Χατζόπουλου επικράτησαν της ομάδας των δυτικών προαστίων με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Λημνιός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο τίτλος του πρωταθλητή λέει πολλά σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, ωστόσο δε λέει τα πάντα. Αυτό υποστηρίζει και ο προπονητής της πρωταθλήτριας Κ17 της ΑΕΚ, Άγγελος Χατζόπουλος o oποίος μίλησε στην εφημερίδα “Ώρα για σπορ”: “Αν ο πρωταθλητισμός γίνεται σε βάρος  της εκπαίδευσης των μικρών δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αλλά  από την άλλη πλευρά σίγουρα ένας τίτλος δημιουργεί αποθέματα αυτοπεποίθησης από τα οποία αντλούν για να συνεχίζουν την δουλειά και την εκπαίδευση τους”.

Στη συνέχεια ο Άγγελος Χατζόπολος αναφέρθηκε στα γρήγορα βήματα που έγιναν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ πριν από 1,5 χρόνο, τα οποία απέδωσαν καρπούς με ποδοσφαιριστές στις μικρές εθνικές ομάδες, την οργάνωση, τους τίτλους και το γήπεδο: “Όταν έχεις γήπεδο έχεις τα πάντα προσθέτοντας στην οργάνωση και το ότι τα παιδιά περιτριγυρίζονται από ανθρώπους που έπαιξαν στην ΑΕΚ, με μεγάλη ιστορία και είναι εμβληματικές μορφές της έχουμε ότι χρειάζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς και ακόμα στους φυσιοθεραπευτές και τους φροντιστές που ήταν πάντα δίπλα μας”.

Σε ότι έχει να κάνει με την ουσία των τμημάτων υποδομής, την τροφοδοσία δηλαδή της πρώτης ομάδας από παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ΑΕΚ, ο προπονητής της Κ17 της “Ένωσης” τόνισε: “Αυτό είναι ένα θέμα που θα ήταν καλύτερο να απαντηθεί από εκείνους που είναι αρμόδιοι για τον σχεδιασμό και είναι σε συνάρτηση με την γενικότερη υποδομή του επαγγελματικου ποδοσφαίρου εγώ το πιστεύω και το εύχομαι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X