Δανεικά που σύντομα θα επιστρέψουν (VIDEO)

Δανεικά που σύντομα θα επιστρέψουν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lyberopoulos-moreto-kafes-λυμπεροπουλος-μορετο-καφεςΕπειτα από τα αποτελέσματα της χθεσινής τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Πανιώνιος έμεινε στη μεγάλη κατηγορία. Καλύτερα, για να μη χαθεί χρόνος στην…εξόφληση των δανεικών. Βλέπετε, η ομάδα της πλατείας έχει πρωταγωνιστήσει σε κομπλεξικές συμπεριφορές απέναντι στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Και ενδεικτικά είναι όσα συνέβησαν μία μέρα σαν σήμερα του 2008, στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ εκείνης της χρονιάς.

Η ΑΕΚ βρισκόταν στη δίνη της αμφισβήτησης, έχοντας χάσει στα χαρτιά το πρωτάθλημα. Και μολονότι φιλοδώρησε με πεντάρα τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα της διαδικασίας, στη συνέχεια κατέρρευσε. Στο ματς της Νέας Σμύρνης, τέθηκε οριστικό φινάλε στα όνειρα της Ενωσης για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της πρωτιάς στα πλέι οφ. Σε ένα γήπεδο που κόχλαζε από μίσος και κόμπλεξ κατά της ΑΕΚ.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Φερνάντεζ, αλλά η ΑΕΚ πριν βγει το ημίχρονο έκανε την ανατροπή με πέναλτι του Ριβάλντο και με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου. Στο δεύτερο μέρος ο Κωστένογλου απέσυρε τον Ρίμπο και τον Μπλάνκο και στο 90’ ο Πανιώνιος ισοφάρισε από το πουθενά με γκολ του Σκούφαλη. Η ΑΕΚ έχασε και τον Καφέ που αποβλήθηκε, αλλά κυρίως κάθε ελπίδα να συνεχίσει να κουνά σεντόνι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”tLd3ySW0cQs” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”lByXbKnvfJQ” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”4TvB2_ELjxw” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”mJHdUvDe8zU” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X