Η ολοκλήρωση της παρωδίας, ο Μποροβήλος εν δράσει (VIDEO)

Η ολοκλήρωση της παρωδίας, ο Μποροβήλος εν δράσει (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι βέβαιο πως κάποτε οι ιστορικοί του ποδοσφαίρου θα αναδείξουν την 9η Σεπτεμβρίου του 1996 ως τη μέρα που ξεκίνησε η «κόκκινη χούντα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τότε που η παράγκα μπήκε για τα καλά μπροστά, ώστε να αναδείξει τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη κίβδηλο πρωταθλητή. Η ΑΕΚ κατάφερε να αντισταθεί και εκείνη τη σεζόν προκάλεσε τρία οδυνηρά χτυπήματα (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) στον Ολυμπιακό. Αλλά έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να τη νικήσουν. Και όταν χρειάζονταν τα πάντα, έπιανε δουλειά ο Μποροβήλος.

Ο πρώην πρόεδρος της Λίγκας, μεγάλο όργανο εκείνων των ετών, πρωταγωνίστησε σε όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1997. Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό και τα πάντα είχαν κριθεί, αν και εκείνη τη μέρα σφραγίστηκε και βαθμολογικά ο τίτλος. Για να συμβεί αυτό βέβαια, ο Μποροβήλος (ή αλλιώς Μποροθρύλος) έκανε ό,τι μπορούσε. Ακόμα και το τελευταίο παιχνίδι, ήταν εναρμονισμένο με όσα τραγελαφικά συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του Αλεξανδρή, αλλά αυτό δεν αρκούσε. Ετσι, ο Μποροβήλος ανακάλυψε πέναλτι και αποβολή του Ατματσίδη σε μαρκάρισμα (ενδεχομένως και επιθετικό φάουλ) του Καραπιάλη. Ο Ηλίας μαινόμενος επιτέθηκε στον Μποροβήλο και δεν συγκρατιόταν από κανέναν. Ο Ολυμπιακός πήρε το γκολ που έψαχνε και στη συνέχεια το ματς ήταν παρωδία. Οι «κιτρινόμαυροι» προκαλούσαν τον Μποροβήλο να τους αποβάλει και να διακωμωδήσουν την κατάσταση, αλλά εκείνος συνέχιζε ατάραχος το τεράστιο έργο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X