Βοσνιάδης: «Χάσαμε από μια σέντρα που έγινε… γκολ»

Βοσνιάδης: «Χάσαμε από μια σέντρα που έγινε… γκολ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vosniadis-βοσνιαδηςΙκανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό για την εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά όχι και με τον τρόπο που ήρθε το 2-1 στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα είπε στην συνέντευξη Τύπου «Χάσαμε το ματς στο 90’. Σε μια προσπάθεια να μπει η μπάλα στην περιοχή και όχι για να εκτελέσει. Πιέσαμε, αλλάξαμε την άμυνα, ξαναπιέσαμε, μπλοκάραμε την ΑΕΚ. Το πετύχαμε, καταφέραμε να βάλουμε πρώτοι γκολ και μετά από ένα κακό αράουτ η ΑΕΚ έπαιξε γρήγορα την φάση και ισοφάρισε. Μετά το Ανγκούλο έχασε ευκαιρία, η ΑΕΚ πίεσε στο τέλος.

Χάσαμε το ματς, δεν πήραμε πόντο, αλλά πρέπει να διορθώσουμε όταν να βρίσκουμε τους χώρους να βάζουμε και το γκολ. Ειδικά με τον Μπαμ Μπαμ. Οι λεπτομέρειες κάνουν τα αποτελέσματα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και τον συνάδελφο. Πάμε στο επόμενο ματς. Δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Συνεχίζουμε ήρεμα.

Μετά το 0-1 η ΑΕΚ προσπάθησε να δημιουργήσει, να μπει στην περιοχή, δεν ήμασταν ψύχραιμοι. Καμία φορά πας αυτόματα να κλειστείς πίσω όταν κερδίζεις. Πήγαμε πίσω μετά το 0-1. Παίζει ρόλο και η κόπωση. Οι αλλαγές ήταν για να φρεσκάρουμε, όχι επειδή δεν πήγαιναν καλά. Χάσαμε τον πόντο με την σέντρα του Σοϊλέδη που μπήκε γκολ. Πρέπει να διαχειρίζεσαι σωστά τα ματς. Ελπίζουμε στο επόμενο καλύτεροι.

Εχουμε ένα αποτελέσματα απέναντι στην Λάρισα και παίζει και αυτή δύσκολα ματς. Την έχουμε εντός μετά. Κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι τώρα την συνέχεια. Δεν μας αγχώνει από τώρα η 3η θέση. Εμείς να είμαστε ήρεμοι και εντός έδρας να είμαστε καλά, αλλά μπορούμε και εκτός. Το δείξαμε».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X