Η βαριά φανέλα έφερε μάγκικη ανατροπή με τεσσάρα στον Αρη (VIDEO)

Η βαριά φανέλα έφερε μάγκικη ανατροπή με τεσσάρα στον Αρη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν δύσκολα για την ΑΕΚ. Ηταν λίγες οι στιγμές που η Ενωση έβρισκε τη δύναμη να φανερώσει σε όλους πόσο σπουδαία ομάδα είναι. Το έκανε με εμφατικό τρόπο πάντως, μία μέρα σαν σήμερα του 2010. Εκείνη την ημέρα, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Αρη στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και παρά τις δυσκολίες, πέτυχε εντυπωσιακή νίκη με τέσσερα γκολ και ανατροπή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά με γκολ του Τζιμπούρ, αλλά γρήγορα στράβωσε. Η ΑΕΚ έχασε τον Γιάχιτς που αποβλήθηκε, οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν με την αποβολή του Κάλβο, αλλά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όλα πήγαιναν κατά διαβόλου: ο Σάχα έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, ο Κάμπορα ισοφάρισε και λίγο μετά ο Τζόνσον έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η φανέλα όμως, είναι βαριά. Ακόμα και με εννιά η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε με τον Λεονάρντο, ενώ λίγο μετά πήρε προβάδισμα με πέναλτι του Σκόκο. Όταν πια αποβλήθηκε και ο Κάμπορα, το ματς είχε τελειώσει. Ο Λεονάρντο βρήκε την ευκαιρία να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την ανατροπή της Ενωσης και να δώσει μια σημαντική – σε ηθικό – νίκη με 4-2.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X