«Λαβωμένη» η Βασίλισσα κόντρα στον ΚΑΟΔ

«Λαβωμένη» η Βασίλισσα κόντρα στον ΚΑΟΔ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÑÅÈÕÌÍÏ - ÁÅÊ  RETHIMNO - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)Η επικείμενη απουσία του Ποπς Μενσά Μπονσού (όπως προανήγγειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ) από τον κρίσιμο αγώνα στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ το Σάββατο κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Ενωσης.

Χωρίς το βασικό πεντάρι της και τον σέντερ που κάνει την διαφορά φέτος στην Basket League (παρότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλά και φάνηκε κυρίως με τον ΠΑΟΚ), η Βασίλισσα καλείται να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να πάρει τη νίκη για να τερματίσει στην 4η θέση της Α1. Αυτό σημαίνει ότι ο Ζήσης Σαρικόπουλος θα πρέπει να… σηκώσει μεγάλο βάρος στο ματς με τους Δραμινούς, όπως έκανε και με τον ΠΑΟΚ.

Στο τελευταίο ματς μάλιστα ο Ντράγκαν Σάκοτα παρά το πρόβλημα που είχε ο Μενσά Μπονσού και δεν μπορούσε να βοηθήσει τον έβαλε 25 λεπτά και στις κρίσιμες τελευταίες φάσεις. Μάλιστα, έβαλε το πρώτο καλάθι του 12 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς και στις περισσότερες φάσεις έβγαινε εκτός μάχης.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X