Στη λίστα και ο Τσαρλς

Στη λίστα και ο Τσαρλς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

charles celtaΗ ΑΕΚ συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης σεζόν, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που του προτείνονται. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr, ένα όνομα που έχει πέσει στο …μεταγραφικό τραπέζι είναι αυτό του επιθετικού της Θέλτα, Τσαρλς, ο οποίος την τελευταία διετία έχει 56 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 15 γκολ και τέσσερις συμμετοχές στο κύπελλο Ισπανίας έχοντας σκοράρει μια φορά. Η θέση του είναι στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της γραμμής κρούσης.

Ο Τσαρλς Ντίας Ντε Ολιβέϊρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην πόλη Μπελέμ της Βραζιλίας και στα 31 του χρόνια έχει φορέσει τις φανέλες των Θέλτα, Αλμερία, Κόρδοβα και Ποντεβέδρα στην Ισπανία, αλλά και αυτή της πορτογαλικής Φεϊρένσε . Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει υψηλό κασέ, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ. Τη φετινή σεζόν απ’ τις 26 συμμετοχές του στην Πριμέρα,τις 11 βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο χρόνια, όταν η Αλμερία πήρε το “εισιτήριο” της ανόδου για την κορυφαία κατηγορία αγωνίστηκε σε 44 ματς και σκόραρε 32 φορές.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X