Συνεργασία σε Ακαδημία ετοιμάζει η ΑΕΚ με τη Νίκη Βόλου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Συνεργασία σε Ακαδημία ετοιμάζει η ΑΕΚ με τη Νίκη Βόλου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

niki-douvis-νικη-δουβηςΕίναι γνωστό, πως ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νίκη Βόλου υπάρχουν ιστορικοί δεσμοί και σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού. Τα τελευταία χρόνια αυτό επισφραγίστηκε και με φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και με καλή σχέση μεταξύ των οπαδών. Τώρα, φαίνεται πως η σχέση των δύο ομάδων θα περάσει σε ένα ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Όπως αποκαλύπτει το enwsi.gr, οι δύο ομάδες πλέον θα συνεργάζονται σε επίπεδο υποδομών, τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο.

Το πρώτο βήμα έγινε χθες, στο περιθώριο της μπασκετικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Δύο εκπρόσωποι της βολιώτικης ομάδας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, μίλησαν με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Σταύρο Δουβή και έθεσαν τις βάσεις για να υπάρξει συνεργασία. Στον Βόλο έχουν ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια, με τη βοήθεια έμπειρων παραγόντων της πόλης, για Ακαδημία μπάσκετ. Είναι πρότυπο στη Θεσσαλία και το καλοκαίρι θα λειτουργήσει καμπ για παιδιά.

Η ΑΕΚ ξεκινά συνεργασία μαζί τους σε αυτό το επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, σε κάποιο από τα επόμενα ματς της «Βασίλισσας», να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και παιδιά από την Ακαδημία του μπάσκετ. Η συνεργασία μπορεί να επεκταθεί και στο ποδόσφαιρο, δεδομένου πως οι ίδιοι άνθρωποι έχουν αναλάβει την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Νίκης Βόλου. Σε αυτό το πλαίσιο, υπήρξε και επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη και το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X