Πρόκριση για Λεονάρντο και Δώνη

Πήρε το ντέρμπι η Τζόνμπουκ του Λεονάρντο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

leonardoΜια χαρά τα πηγαίνουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας οι πρώην της ΑΕΚ. Ο Γιώργος Δώνης με την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία και ο Λεονάρντο με τη Τζόνμπουκ της Νότιας Κορέας πήραν την πρόκριση για τη φάση των «16». Η Αλ Χιλάλ νίκησε με 2-1 την Αλ Σαντ από το Κατάρ και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου της, ενώ η Τζόνμπουκ χρειαζόταν μόνο έναν βαθμό για να περάσει, αλλά τελικά νίκησε εύκολα με 4-1 τη Σάντονγκ Λούνενγκ από την Κίνα. Ο Βραζιλιάνος αυτή τη φορά δεν σκόραρε, αλλά συνολικά έχει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δώνης και Λεονάρντο είναι πιθανό να συναντηθούν στη διοργάνωση μόνο στον τελικό, κι αυτό γιατί από τους «16» και ως τα ημιτελικά, οι ομάδες κληρώνονται με γεωγραφικά κριτήρια, χωρισμένες σε ανατολική και δυτική περιφέρεια. H Αλ Χιλάλ είναι στη δύση μαζί με τις υπόλοιπες αραβικές και η Τζόνμπουκ στην ανατολή μαζί με αυτές από Ιαπωνία και Κίνα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X