Αποφασισμένοι στην ΑΕΚ να μην επιτρέψουν να χαθεί κι άλλος χρόνος για το γήπεδο

Η δική της "Ανάσταση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AGIASOFIAΟ προβληματισμός των ανθρώπων της ΑΕΚ για την καθυστέρηση των διαδικασιών στο θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν λογικό ότι θα έφερνε εξελίξεις. Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν υπομονή εδώ και αρκετό καιρό, με το σκεπτικό ότι η κατάσταση στη χώρα παραμένει σε οριακό σημείο, αλλά από τη στιγμή που έβλεπαν ότι η κυβέρνηση δεν είχε καν στα άμεσα σχέδιά της να ασχοληθεί με το θέμα της ανέγερσης της “Αγιάς Σοφιάς” αποφάσισαν χθες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Αν μη τι άλλο στόχος των υπευθυνων της ομάδας στη συνάντηση με τον υπουργό  παραγωγικής ανασυγκρότησης περιβάλλοντος και ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι να ξεκαθαρίσουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήνουν τον χρόνο να περνάει και περιμένουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα. Μέχρι τώρα άλλωστε ακούν μόνο λόγια και θετικά σχόλια, αλλά δεν έχουν δει πράξεις. Γνωρίζουν καλά ότι πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά είναι αποφασισμένοι να πιέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να αρχίσουν έτσι τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X