ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (85-93 TEΛΙΚΟ)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (85-93 TEΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota aek paok σάκοτα αεκ παοκH AEK συνεχίζει την προσπάθειά της για να να μπει στην τετράδα της βαθμολογίας και στις 17:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Basket League. Το enwsi.gr βρίσκεται ήδη στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θα σας μεταδώσει live μέσω web radio όλη την εξέλιξη του αγώνα σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι παίκτες του μετά το «χαστούκι» από την απρόσμενη ήττα στο Ρέθυμνο, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μπροστά στο κοινό τους και δη σε ένα τόσο δυνατό ματς. Απουσίες δεν έχει ο τεχνικός της Ενωσης, εν αντιθέσει με τον Σούλη Μαρκόπουλο που δεν θα έχει τον Σαλούστρο στην διάθεση του.

Πατήστε το PLAY στη μέση της παρακάτω οθόνης όταν κάτω δεξιά δείτε την ένδειξη “LIVE”, ενώ παρακάτω δείτε καλάθι – καλάθι πως εξελίσσεται το παιχνίδι. Αν θέλετε να δείτε το γραπτό “LIVE” μέσω της mobile εφαρμογής του enwsi.gr πατήστε ΕΔΩ.


Live streaming video by Ustream

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X