«Πείτε μας τι θέλετε με το γήπεδο»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo5Πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με τον χρόνο που επέλεξε η ΑΕΚ να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για τις μη εξελίξεις με το θέμα του γηπέδου. Βλέπετε, είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή η χώρα βρίσκεται στον αέρα, περιμένοντας αν και πότε θα υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας. Ακόμα και στον αθλητισμό, σήμερα αναμένεται να περάσει με τα πολλά και ατέλειωτες διαπραγματεύσεις και απειλές, το νέο πολυνομοσχέδιο για τη βία.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση είχε τη σημασία της. Η ΑΕΚ ήθελε να δείξει προς όλους την κομβική σημασία που έχει για τον σύλλογο και τον κόσμο του το θέμα του γηπέδου. Να το θέσει πολύ ψηλά στην ατζέντα, ώστε μόλις καθίσει η σκόνη από τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και αποφασίσει η κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα εντός των τειχών, το θέμα της ΑΕΚ να είναι προτεραιότητα. Αλλωστε, πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που απασχολεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού.

Αυτό που μαθαίνω πως θα ζητήσει η ΑΕΚ όταν θα υπάρξει αυτή η συνάντηση με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, θα είναι ένα: «Πείτε μας τι θέλετε με το γήπεδο». Η ΑΕΚ ταλανίστηκε πολύ από τις ενστάσεις, τις αντιρρήσεις και τα προβλήματα που προκάλεσαν αρκετοί σε αυτό το διάστημα, πολλοί εκ των οποίων ήταν στελέχη της κυβέρνησης. Εδώ και καιρό καταγράφεται μια αλλαγή στάσης, μια θετική διάθεση να βρεθεί λύση και να αμβλυνθούν οι εντάσεις. Αλλά αυτό δεν αρκεί.

Το θέμα του γηπέδου απαιτεί πρώτιστα ζήτημα βούλησης. Η ΑΕΚ έχει το σχέδιο, τα χρήματα, τη διάθεση, τον νόμο για να προχωρήσει. Αλλά δεν μπορεί να το πράξει, εάν η τοπική αρχή και συνολικά η κυβερνητική θέση, δεν είναι ξεκάθαρη. Μπορεί να ηχούν πολύ θετικά στα αυτιά οι τελευταίες τοποθετήσεις πολιτειακών παραγόντων, με κυρίαρχη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αλλά το θέμα είναι να υπάρξουν έργα.

Εδώ και μήνες, στο ΥΠΕΠΑΝ δεν προωθείται κανένα θέμα και μαζί παρασύρεται στη στασιμότητα και το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Αυτό που θα ζητηθεί είναι να υπάρξει άμεσα κινητοποίηση και να δρομολογηθούν εξελίξεις. Διότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, ο κόσμος δικαίως ανυπομονεί και όλοι θέλουν να δουν την ώρα που θα ξεκινήσουν έργα και θα δουν το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X