Τριάρα με πρωταγωνιστή από το…Καραϊσκάκη (VIDEO)

Τριάρα με πρωταγωνιστή από το…Καραϊσκάκη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

savevski-σαβεβσκιΠως θα σας φαινόταν αν κάποιος σας έλεγε πως σε παιχνίδι της ΑΕΚ, οι φίλοι της πανηγύριζαν για όσα συνέβαιναν σε ματς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη; Και πως θα αντιδρούσατε, εάν μαθαίνατε πως οι φίλοι του Ολυμπιακού…χειροκροτούσαν με θέρμη την αντίπαλη ομάδα και αποθέωναν τον παίκτη που τους «πλήγωσε», σε ήττα με 3-0; Μπορεί τώρα όλα αυτά να φαίνονται εξωπραγματικά, αλλά συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1996 για χάρη του Ντέμη Νικολαϊδη.

Η χρονιά είχε χαθεί για την ΑΕΚ έπειτα από την απροσδόκητη ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι τίτλου του ΟΑΚΑ. Το ενδιαφέρον είχε στραφεί ήδη στα μεταγραφικά και το όνομα του Ντέμη Νικολαϊδη που έβγαζε μάτια με τον Απόλλωνα, βρισκόταν στην πρώτη γραμμή. Ετσι, η νίκη επί του Εδεσσαϊκού με 3-0 (με γκολ των Μπορμπόκη, Κετσπάγια, Μπατίστα), φάνταζε ως τυπική διαδικασία που ελάχιστα απασχολούσε.

Το ενδιαφέρον γρήγορα μεταφέρθηκε στο Καραϊσκάκη. Εκεί ο Νικολαϊδης έκανε…γιο-γιο την άμυνα του Ολυμπιακού. Πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα που ανάγκασε το Καραϊσκάκη να υποκλιθεί στην αξία του, οδήγησε τον Απόλλωνα σε εμφατική νίκη με 3-0. Στον Ολυμπιακό φώναζαν το όνομα του, καθώς πίστευαν πως σε λίγο καιρό θα φορούσε τη φανέλα της ομάδας τους. Αλλά ο Νικολαϊδης είχε άλλους σκοπούς, όπως φανέρωσε τελικά εκείνη η μυθική ιστορία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”YNk42otrigA” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X