Προτεραιότητα ο Μούλντερ για τον «άσο» στην ΑΕΚ, ανοιχτό και το θέμα του Κούτσιακ

Προτεραιότητα ο Μούλντερ για τον «άσο» στην ΑΕΚ, ανοιχτό και το θέμα του Κούτσιακ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mulder-μουλντερΑμεσες κινήσεις κυριαρχούν στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα για να κλείσει το θέμα του τερματοφύλακα που θα έρθει να πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη για τη νέα χρονιά. Όπως έχει φανεί βασική επιλογή της Ενωσης για τον «άσο» είναι ο Ερβιν Μούλντερ. Ο 26χρονος Ολλανδός έχει εντυπωσιάσει τους «κιτρινόμαυρους» παράγοντες με το επιβλητικό του στυλ (άλλωστε πρόκειται για τερματοφύλακα που έχει ύψος 1,93μ.) και το εξαιρετικό βιογραφικό με την πολυετή παρουσία ως βασικός στη Φέγιενορντ.

Ο Μούλντερ είναι η πρώτη επιλογή και στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν την υπόθεση. Υπήρχαν πληροφορίες πως ο Μιλοβάνοβιτς θα ταξίδευε στην Ολλανδία ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο για να προχωρήσει τις επαφές, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης παρέμεινε στην Αθήνα. Ενδέχεται αυτό το ταξίδι να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα ή να συνδυαστεί με την άφιξη του Μούλντερ στην Αθήνα.

Πάντως, υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές με σημαντικότερη αυτή του Ντούσαν Κούτσιακ. Ο 30χρονος Σλοβάκος αποτέλεσε και πριν από πολλά χρόνια στόχο της ΑΕΚ, δίχως να ευοδωθεί το «φλερτ». Τώρα, ο Κούτσιακ παίζει στη Λέγκια Βαρσοβίας και έχει στοιχεία που αρέσουν στους «κιτρινόμαυρους». Είναι και αυτός υψηλόσωμος (1,93 μ.), με εμπειρία από υψηλό επίπεδο και σε φουλ φόρμα με την πολωνική ομάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X