Όταν η ΑΕΚ αποχαιρέτισε το ναό της (VIDEO +ΦΩΤΟ)

Όταν η ΑΕΚ αποχαιρέτισε το ναό της (VIDEO +ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασαν κιόλας 15 ολόκληρα χρόνια, από το μεγάλο «αντίο». Αυτό που είπε η οικογένεια της ΑΕΚ στο «σπίτι» της, το ναό της. Το Ν.Γκούμας ανήκει στο παρελθόν και  άπαντες σήμερα ευελπιστούν να κτιστεί το νέο της παλάτι. Αποτελεί το όνειρο όλων των ΑΕκτζήδων.

Ένα βράδυ σαν σήμερα στις 3 Μαϊου του 2003, η ΑΕΚ έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στη φυσική της έδρα, απέναντι στον Άρη. Το τελικό 4-0 μικρή σημασία μπροστά στις συγκινητικές στιγμές που ακολούθησαν την λήξη της αναμέτρησης.

Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ και πολλά μικρά παιδιά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι περισσότεροι προσπάθησαν να πάρουν κάτι ως ενθύμιο, άλλοι προσκυνούσαν και φιλούσαν το χορτάρι. Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες σε όσους βρέθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την μια πλευρά υπήρξε λύπη για να το γεγονός ότι το γήπεδο θα γκρεμιζόταν, αλλά από την άλλη χαρά, γιατί οι ενδείξεις που υπήρχαν ήταν ότι η Νέα Φιλαδέλφεια θα χτιζόταν κα πάλι σχετικά άμεσα.

Οι κιτρινόμαυροι για την ιστορία είχαν κερδίσει εύκολα με 4-0. Στο 13ο λεπτό ο Κατσουράνης άνοιξε το σκορ, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, είχαν σημειώσει ακόμα δύο με τον Βασίλη Λάκη (30’, 45’). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ίλια Ίβιτς στο 77ο λεπτό.

Εκείνη την ημέρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε παρατάξει τους : Χιώτη, Γεωργέα, Κασάπη, Καψή, Κατσουράνη, Ζαγοράκη (80’ Κωνσταντινίδης), Μαλαδένη, Λάκη (69’ Ναλιτζής), Γεωργάτο (69’ Κωστένογλου), Τσάρτα και Ίβιτς.

 

ÓÉÌÉÔÓ ×ÉÙÔÇÓ / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÊÁÓÁÐÇÓ ÊÁØÇÓ ÔÓÁÑÔÁÓ ÉÂÉÔÓ ÆÁÃÏÑÁÊÇÓ / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÔÏ 4-0 / ÉÂÉÔÓ / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÍÁËÉÔÆÇÓ ÌÐÁÃÅÂÉÔÓ / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÁÅÊ - ÁÑÇÓ ÁÅÊ - ÁÑÇÓ N-GKOYMAS

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X