«Κάνει επενδύσεις η ΑΕΚ και άλλες ομάδες και ο ελεεινός Σπανούλης διώχνει τον κόσμο» (VIDEO)

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Γιαννακόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giannakopoulosΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη και ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας να παρέμβει και να τιμωρήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Εχουμε παίξει 38,5 λεπτά και εν έχει γίνει τίποτα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Η ομάδα δεν ήταν καλή σήεμρα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ολη η Ελλάδα είδε έναν ανθρωπο που έχει πλουτίσει από το μπάκσετ κι έχει 20-30 εκατομμύρια στην τράπεζα και υποτίθεται ότι είναι παράδειγμα για τα μικρά παιδιά. Ερχεται ένας τιποτένιος, ένας ελλεινός τύπος επειδή δεν έχει κερδίσει ποτέ στο ΟΑΚΑ να χαλάσει την γιορτή. Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, τον κ. Κοντονή για να τιμωρήσουν αυτόν τον άνθρωπο. Το σημερινό ματς ήταν γιορτή. Δεν έχει δουλειά στην Ελλάδα και στο μπάσκετ ο Σπανούλης.  Σε δύσκολες εποχές ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο αντί να φύγει για τριήμερο.  Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Ποτέ δεν είδα ένα παίκτη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να προκαλούν στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ. Μόνο αυτός Είναι ντροπή. Η ΑΕΚ και άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης κάνουν επενδύσεις. Αυτά διώχνουν τον κόσμο».

[youtube id=”7kIwzB-X8EM” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X