Κερδίζει ...πόντους η δεύτερη εκδοχή για την ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή

Έσβησε κεράκια στα Σπάτα ο Δέλλας, ευχές για τα γενέθλια του από το ποδοσφαιρικό τμήμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas δελλαςΤο enwsi.gr σας ενημέρωσε από χθες σχετικά με τις δύο εκδοχές του Δέλλα σε ότι αφορά στην ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει στον αγώνα της Δευτέρας απέναντι στην Παναχαϊκή. Με βάση τα όσα δοκίμασε o Έλληνας τεχνικός στην προπόνηση του Σαββάτου, οδηγούμαστε στο συμπερασμα ότι συγκεκριμένα στην επιθετική γραμμή, προβάδισμα για να δώσουν το παρών στην πρώτη σέντρα έχουν ο Κρισάντους στην κορυφή, με τον Μπαρμπόσα σε ελεύθερο ρόλο πίσω του, τον Πλατέλλα δεξιά και τον Αραβίδη αριστερά.

Αυτοί ήταν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Δέλλας στη γραμμή κρούσης, ενώ στο χώρο του κέντρου πήραν θέση και πάλι ο Γιόχανσον με τον Ανάκογλου. Στα άκρα της άμυνας αγωνίστηκαν ο Μπακάκης δεξιά και ο Πεταυράκης αριστερά, με τον Σοϊλέδη πάντως να παίρνει τη θέση του συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια της άσκησης τακτικής που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα. Στον άξονα ήταν ο Κολοβέτσιος, ο οποίος όλα δείχνουν ότι επανέρχεται στο αρχικό σχήμα και ο Τζανετόπουλος, ο οποίος έχει περισσότερες πιθανότητες απ’ τον Λαμπρόπουλο για να τον πλαισιώσει. Με βάση τη συγκεκριμένη δοκιμή όλα δείχνουν ότι ο Ζόριτς θα μείνει στον πάγκο, με τον Κρισάντους να επανέρχεται στην ενδεκάδα, με σκοπό να πιστοποιήσει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ ακόμα …παίζεται η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X