Η ΑΕΚ παίρνει τερματοφύλακα απο το πάνω...ράφι και επιμένει για Μούλντερ

"Μιλάμε με την ΑΕΚ και τον Μιλοβάνοβιτς  για τον Μούλντερ και άλλους παίκτες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mulderΟ Έρβιν Μούλντερ φαίνεται να είναι εν τέλει ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη θέση στα δοκάρια, ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο Ολλανδός πορτιέρο συγκεντρώνει αυτή την στιγμή, όλο το πακέτο για να μπορέσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να βοηθήσει την Ένωση να εμφανιστεί ανταγωνιστική στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει επαφή με την πλευρά του. Είναι κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ατζέντης Λαρός, προ ημερών, μιλώντας στον ολλανδικό τύπο.

Το καλό για την ΑΕΚ είναι ότι, όπως έχετε διαβάσει από το enwsi.gr, ο Ολλανδός τερματοφύλακας μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες και η Φέγενορντ δεν έχει δείξει πρόθεση να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Κάτι που κάνει και πιο “εύκολο” το έργο των κιτρινόμαυρων για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Μούλντερ είναι ο μεγάλος στόχος για την Ένωση που πάντως βλέπει τερματοφύλακες και με άλλα χαρακτηριστικά. Μια τέτοια περίπτωση είναι του Κούτσιακ της Λέγκια. Έμπειρος, με γεμάτες συμμετοχές φαίνεται να είναι γραμμένος στο μπλοκάκι του “Μίλο”. Οι Πολωνοί έβγαλαν το ζήτημα στη επιφάνεια, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον βασικό τερματοφύλακα της Λέγκια.

Στην ατζέντα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι και ο Αλβαράδο της Άλκμααρ, αλλά αυτή η περίπτωση ήταν μάλλον και η πιο δύσκολη εξαρχής. Οι κιτρινόμαυροι προσεγγίζουν αυτούς που έχουν ψηλά στη λίστα , αλλά και αυτούς που είναι πιο εύκολες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως φαίνεται να είναι αποφασισμένο για την Ένωση, να αποκτήσει τερματοφύλακα από το πάνω ράφι.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X