Με δυο εκδοχές σχήματος για την επίθεση, η πρώτη δοκιμή του Δέλλα ενόψει Παναχαϊκής

«Διαβάζει» τον Παναιγιάλειο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas2Ήταν δεδομένο (το είχατε διαβάσει και στο enwsi.gr) πως ο Τραϊανός Δέλλας μετά από όσα έγιναν και δεν έγιναν στο Καυταντζόγλειο, ήθελε να δει και πάλι από την αρχή το πλάνο της γραμμής κρούσης. Κυρίως ως προς τον παίκτη που θα πάρει την θέση του επιτελικού μέσου, καθώς από τον Ζόριτς δεν έμεινε διόλου ικανοποιημένος. Και στη σημερινή προπόνηση και την πρώτη δοκιμή σχήματος ενόψει Καυταντζογλείου, ο Δέλλας έδειξε πως έχει στο μυαλό του δυο διαφορετικές εκδοχές σχήματος για την επίθεση. Η πρώτη με τον Δημήτρη Ανάκογλου σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον “φουνταριστό” και η δεύτερη με τον Μπαρμπόσα στην συγκεκριμένη θέση.

Στην πρώτη εκδοχή ο Αραβίδης ήταν στην κορυφή της επίθεσης με τον Μπαρμπόσα και τον Πλατέλλα στα δυο φτερά και ο Ρόβας (εναλλάξ με τον Γροντή) ως παρτενέρ του Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ. Ενώ στη δεύτερη εκδοχή, ο Κρισάντους ήταν στην κορυφή της επίθεσης με τον Αραβίδη να πηγαίνει στο αριστερό άκρο και τον Πλατέλλα να μένει δεξιά. Ενώ ο Ανάκογλου πήγε στον γνωστό ρόλο του παρτενέρ του Γιόχανσον.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X