"Μιλάμε με την ΑΕΚ και τον Μιλοβάνοβιτς για τον Μούλντερ και άλλους παίκτες"

Κερδίζει πόντους ο Μούλντερ, υπάρχει όμως και άλλη επιλογή τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

goalkeeper Erwin Mulder of Feyenoord during the Dutch Eredivisie match between FC Utrecht and FeyenoΗ ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και αναζητεί τερματοφύλακα για τη νέα χρονιά, όπου και θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Ο Έρβιν Μούλντερ φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στην λίστα της ΆΕΚ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φαίνεται ότι κινεί τα νήματα της υπόθεσης και έχει μιλήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Έρβιν Μούλντερ ολοκληρώνεται και το μέλλον του φαίνεται να είναι μακριά από την Φέγενορντ. Για τον πανύψηλο τερματοφύλακα η ΑΕΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Λουίς Λάρος.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα voetbalcentraal ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή. “Έχουν δείξει ενδιαφέρον. Γνωρίζω καλά τον τεχνικό διευθυντή τους. Αλλά μιλάμε για διάφορους παίκτες που ανήκουν σε μένα, όπως και για τον Μούλντερ”.

Πάντως ο Λάρος δεν δείχνει να βιάζεται. «Δεν έχουμε κάποιο χρονικό περιθώριο για το μέλλον του. Οι σύλλογοι τώρα αρχίζουν να σκέφτονται την επόμενη σεζόν. Θα δούμε πως θα τελειώσει. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και διαφορά από το ενδιαφέρον μέχρι την επίσημη πρόταση».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X